Als dit slimme horloge Samsung’s, het is al een mislukking

Volgens de technologie website VentureBeat, dit is Samsung’s nieuwe Galaxy Gear, alias de “Smart Watch”

Ik kan niet instaan ​​voor de juistheid van deze foto’s of het apparaat afgebeeld in meer dan je kunt. (Update: Het is niet, eigenlijk Zie hieronder nvdr om opheldering..)

Maar ik kan met zekerheid zeggen dat als dit is werkelijk grote entree Samsung’s in de “wearables” market-one beschouwd als de toekomst van de elektronica en een geschatte waarde van $ 6000000000 te zijn in 2016 -het zijn is verschrikkelijk op zijn best.

Kijk er naar. Kijk er naar! Het ziet eruit als een gekrompen smartphone aangebracht op een kunststof horlogeband. Het is de spirituele opvolger van de Casio rekenmachine horloge. Het is een accessoire dat de geekiness verkondigt zonder aarzeling. Het is een onelegante object waarvoor vorm en functie te volgen niets in het bijzonder, met uitzondering van de smartphone waaruit ze zijn aangepast.

Dit is allemaal verkeerd. Dit is niet waar de wearables markt gaat.

Kijk om je heen-draagbare technologie is al om je heen. Bluetooth-headsets krullen rond oorlellen. FitBits koppeling beha-bandjes en riemlussen. Nike FuelBands hangen aan polsen, pinhole LED-verlichting gloeiend. Deze technologie is subtiel, eenvoudig en geschikt voor diverse omgevingen. Het lijkt niet op het silicium binnen ingesloten. Het is niet een kleine helikopter pad vastgebonden aan je pols.

Apple weet dit. Nike weet dit. Zelfs Google weet dit. Als het introduceerde haar Glass product-uiterst geeky, in een LeVar Burton-on-Star-Trek soort manier-het op de markt van de slimme bril met elegante, mode gerichte foto’s. Hoewel het apparaat kreeg een zekere mate van grip in een glamoureuze industrie (Glass heeft de Diane von Furstenberg baan in New York liep), heeft haar verhaal grotendeels bleef in handen van de geeks die geobsedeerd door zulke dingen. Larry Page was niet tevreden over Robert Scoble sportieve hen in de douche voor zijn publiek mee op Google Plus, en het was niet vanwege de wateroverlast die volgde.

De uitdaging voor de technologische industrie als het duurt verdere stappen in de wearables markt is dat het moet concurreren in een markt die niet langer is gedefinieerd in de eerste plaats door de functie. Neem glazen, bijvoorbeeld: zij hebben niet dezelfde aangezien de Italiaanse conglomeraat Luxottica eerste licentie voor de Bulgari merk te roeien op een paar frames geweest. Sindsdien is een zeer praktische object-one is ontworpen om te helpen een groot deel van de bevolking te zien -became een status-object. Er is een reden glazen zijn $ 400 nu, en het is niet omdat ze beter werken.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Horloges zijn niet anders. De digitale revolutie kwam … en vervangen door de lage kant van die vroeger analoge markt met uiterst nauwkeurige en goedkope tijd vertellen technologie. Smartphones nam dat begrip nog verder, ter vervanging van de polsband helemaal. Maar veel mensen dragen horloges, omdat ze nu een accessoire niet anders dan een ring aan je vinger of hoed op je hoofd. Het gaat over look-en op het hogere segment van de markt, status. In 2005, nieuwskoppen verklaarde dat de Russische president Vladimir Poetin droeg een $ 60.000 Patek Philippe horloge, terwijl de Amerikaanse president George W. Bush droeg een $ 50 Timex. Het verhaal speelde in elk’s reputatie als extravagant en populistisch, respectievelijk. Niemand sprak over hoe goed elk apparaat de tijd gehouden.

Zoals voor glas, heeft Google gekletst om in gesprekken met Warby Parker, de heup startup New York verantwoordelijk voor een stijlvolle, low-cost frames die de binnenstad bewoners liefde. Het bedrijf weet dat een geeky paar specs- $ 1500 of op andere wijze zult niet te maken golven, tenzij de technologie is vrijwel transparant. Je hebt een grote bril voordat u ze bedraden.

De problemen met de SmartWatch zelfs Apple kan niet op te lossen, implicaties Enterprise van draagbare technologie, Wearable computer: Is er een echte markt, Aarde om Picard:? Wearable tech is science fiction

Dat brengt me terug naar Samsung. Zelfs als de afgebeelde apparaat is een prototype op weg naar het echte werk, het toont nog steeds een gebrek aan focus op wat echt belangrijk is: het horloge deel. Omdat de mensen die horloges in 2013 dragen niet nodig om horloges te dragen. Die zegt dat alles moet worden gezegd over de pols apparaten op de markt wearables in het algemeen, en de technologische industrie voortdurende onvermogen om te verkopen mensen producten die optellen tot meer dan de som der delen.

Werk 13:30 ET; Samsung officieel aangekondigd haar Galaxy Gear kijken, uur na dit bericht het eerst werd gepubliceerd. Zoals je kunt zien op de foto’s van het toestel deskundige, het is veel dunner dan de versie weergegeven op de top van dit bericht, maar het lijkt heel erg op een Apple iPad nano met een riem. (Of Sony’s Smartwatch, die in april 2012 gelanceerd) Is het in de mode? Jury’s uit.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring