camera HTC plaagt ‘world class’ voor de volgende HTC 10 vlaggenschip voorsprong op geruchten april lancering

HTC geplaagd de camera’s op zijn volgende vlaggenschip smartphone, geloofde dat de HTC 10 genoemd te worden, in een tweet op dinsdag.

World’s First, World Class, voor en achter. Je zult zien, “het bedrijf getweet.” # Powerof10.

Gehecht aan de tweet is afbeelding toont twee cameralenzen – waarschijnlijk dual-camera’s op de achterkant van het apparaat, zoals de HTC One M9 in 2015 uitgebracht.

HTC verstrekte geen bijzonderheden voor de camera of waarom het zal zo revolutionair zijn, dus kunnen we moeten wachten tot de geruchten half april te lanceren voor de volledige, specifieke details. Er is geen tekort aan; uitgelekte foto’s van de handset, echter.

Geruchten wijzen op de HTC 10 met een 5,1-inch scherm met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, een Qualcomm Snapdragon 820 processor, 4 GB RAM en een “resolutie 12-UltraPixel en laser-assisted autofocus.”. Het is niet duidelijk wat HTC zal in dienst op de software kant om zijn foto’s te maken “wereldprimeur”.

We kunnen gerust zeggen dat HTC zal een zeer, zeer dwingende camera ervaring hebben “, HTC CFO Chialin Chang vertelde onze zuster-site Deze website op het Mobile World Congress in februari.” We maken deze reactie nadat we hebben gezien wat er aan de hand op de markt.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7