Facebook COO naar Starbucks raad van bestuur te verlaten

Facebook COO Sheryl Sandberg zal niet langer op het Starbucks raad van bestuur volgend jaar, heeft het in Seattle gevestigde bedrijf aangekondigd. Sandberg was op de Starbucks van Commissarissen sinds maart 2009, maar zal niet weer bij in 2012. Facebook weigerde commentaar te geven op het nieuws.

Op het moment dat ze bij, Starbucks was haar eerste openbare vennootschap bestuursfunctie. Sandberg was toen erg verlegen van de pers toen ze pas op Facebook was geweest voor een jaar. Sindsdien, nou ja, we hebben haar gezien in diverse soorten van interviews, zowel als de geïnterviewde en de interviewer.

Starbucks zei Sandberg “aangemelde het gezelschap van haar voornemen niet herkiesbaar te staan ​​op de 2012 jaarlijkse vergadering van aandeelhouders.” Het bedrijf merkte ook op “haar uitgebreide business strategie en operationele uitvoering ervaring zal gemist worden” en dat het “bedankt haar voor haar bijdrage in de afgelopen twee jaar.

Een reden werd niet gegeven waarom Sandberg is het verlaten van de Starbucks boord, maar ik zou wedden dat het om dezelfde reden bijna alles is aan het veranderen met betrekking tot Palo Alto vandaag de dag: de komende initial public offering (IPO). Facebook zal naar verwachting zijn beursgang depot binnenkort aan te kondigen, en als COO, wordt Sandberg gaat heel druk ervoor zorgen dat alles verloopt vlot te zijn. We kunnen verwachten dat Sandberg naar andere borden te verlaten zo goed en veranderingen in haar dag-tot-dag operaties te maken als ze zich richt op het begeleiden van de social networking gigant door het proces.

Starbucks niet beschikt over een zeer strakke samenwerking met Facebook, of in ieder geval niet dichterbij dan de gemiddelde voedsel of drank winkel. De koffie reus Wel een Facebookpagina met een aanzienlijke 26.400.000 Leuk op het moment van schrijven.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Facebook COO: op een dag, zullen we als beller-ID; Facebook: niemand vraagt ​​om het bedrijf meer te kopen, Zuckerberg en Sandberg kunt communiceren via Facebook Chat (video); Watch it live-: Oprah Winfrey geïnterviewd op Facebook, Facebook scam: GRATIS Starbucks $ 50 / $ 25 Tim Hortons Gift Card

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport