Facebook doopt bot bandwagon: Zakelijk bonanza of merk risico?

Facebook CEO Mark Zuckerberg vertelde ontwikkelaars die bots via de Messenger-platform is de toekomst, maar wat nog te bezien is of gebruikers zullen gaan voor hen als ze werken vroeg kunstmatige intelligentie kwesties.

Lees ook

Bij de F8 Developer Conference, heeft Facebook de wraps off van zijn bots voor Messenger inspanning, een reeks van application programming interfaces en hulpmiddelen voor het bedrijfsleven bots.

Microsoft spreekt bots. Facebook is in gesprek bots. Slack heeft productiviteit bots. Google, Apple en elk bedrijf verkoper zal een bepaalde vorm van hen hebben. Simpel gezegd, chat bots zijn geautomatiseerd en conversatie reps die kunnen praten up producten, krijg je in de winkels, zijn behulpzaam en een assistent op keer. Bots krijgt u de goederen zonder het benenwerk.

Elke tech speler zullen praten of andere vorm van bots. of ten minste een front-end voor één – Siri en Amazon’s Alexa kon een bot zijn. Net als machine learning, zal bots worden geïntegreerd in alles.

Zuckerberg tijdens zijn keynote F8 bleek uit een 1-800-Flowers bot, waar hij een bestelling heeft geplaatst. “De boodschapper Platform zal bewegen business. Om te bestellen 1-800-Flowers je nooit om hen opnieuw te noemen,” grapte Zuckerberg.

Inderdaad, bots ook bewezen handig zijn in andere markten. In Azië, heeft Tencent ingezet bots gedurende de messaging app QQ. WeChat heeft ook bots. Wat Facebook’s goedkeuring van bots doet is hen meer acceptabel en commercieel. Ontwikkelaars al denk bots zijn zwellen.

Ook: Build-a-bot strategie Inside Microsoft’s

En nu voor het koude water. Microsoft’s Tay.ai bot, die begon spuwen racistische opmerkingen op Twitter, wijst op de risico’s. Gaat u een bot om uw merk ambassadeur vertrouwen? Uiteindelijk.

Facebook’s connectivity plannen vorm krijgen door middel van Ram, Terragraph projecten Facebook brengt de bots naar de volgende generatie van Messenger, Facebook’s 10-jarige roadmap geschetst, ogen AI, VR, toegang tot internet-infrastructuur; Dropbox landt file sharing deal met Facebook Messenger, Facebook rolt een WordPress plugin voor Instant artikelen Facebook tweaks News Feed algoritme om de inhoud aantrekkelijker te maken

Hier is wat ik zou kunnen ergeren zoals bots en bedrijven beginnen te versmelten. Een bot eruit zou kunnen zien

No way, zei David Marcus, vice-president van de messaging-diensten op Facebook. Marcus bespot zelfs een telefoon boom op zijn F8 praten. “Mensen houden ervan om samen te werken met bedrijven op Messenger,” zei hij. “Brands uitgegroeid tot een meer integraal onderdeel van het dagelijks leven. Je moet het maken van een geweldige nieuwe platform.

Marcus zei dat bots een combinatie van gesprek en user interface die zal werken zal hebben. “Je kunt een heleboel ervaringen op te bouwen,” zei hij. Facebook geeft ontwikkelaars een bot motor die zelflerende ook zal zijn.

Echter, Marcus toegevoegd zal er een schare van controles gebruiker bots te beheren. Maar Messenger Bots kan vandaag de dag worden gebouwd met een ad-model en route. “Misschien is vandaag de dag is het begin van een nieuw tijdperk,” zei hij.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Facebook’s bot ervaring-commerce-inhoud visie konden spelen, maar de groeipijnen kan resulteren in een bot terugslag voor sommige merken. We zullen zien of Facebook’s Bots voor Messenger de naald tussen vreugde en ergernis kan rijgen.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis