FireEye koopt iSight Partners voor $ 200 miljoen

Cybersecurity vendor FireEye heeft iSight Partners overgenomen voor $ 200 miljoen.

Gevestigd in Dallas, iSight biedt een abonnement bedreiging inlichtingendienst voor bedrijven. Het bedrijf heeft een team van security experts over 17 landen om te zoeken naar bewijs van online bedreigingen en cybercrime.

Vorig jaar klokte iSight $ 50.000.000 in Billings het gebied van service en kreeg enige bekendheid voor het blootleggen van cyber campagnes in Iran en Rusland.

FireEye hoopt iSight kan in een aantal hiaten in haar portfolio van digitale verdedigingen te vullen. Na het worstelen in de afdeling reserveringen voor een aantal kwartalen, heeft FireEye begonnen verder te gaan dan een one-size-fits-all benadering van enterprise security en in de richting van meer gespecialiseerde security aanbod.

FireEye zei dat het plan om nieuwe abonnement modellen toe te voegen in de industrie specifieke verticals – vergelijkbaar met FireEye geplande aanbod met Visa – in een poging om een ​​beroep op organisaties op zoek naar producten op maat van een specifiek profiel bedreiging.

De overname gesloten op 14 januari FireEye maakte de deal met de $ 1,2 miljard in contanten op de balans. In de voorlopige resultaten, FireEye zei dat het verwacht voor het vierde kwartaal de omzet in lijn met de eerder geleid tot het bereik van $ 184.000.000 tot 185.000.000 $.

Zoals voor iSight, is het bedrijf ingesteld op een andere $ 75 miljoen te verdienen op de verkoop als bepaalde doelstellingen worden gehaald in de komende twee jaar.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond