First Look: Sony Ericsson K700i review

Sony Ericsson K700i: een tri-band GSM / GPRS, Bluetooth uitgeruste compacte telefoon met een ingebouwde VGA-camera en een FM-radio.

De K700i meet een compact 46.5mm breed en 99mm diep en 19,5 mm hoog en weegt 93g. Het heeft een geborsteld aluminium afwerking en wordt omschreven als een ‘dual front’ apparaat: de ene kant ziet eruit als een telefoon, met zijn 16-bit, 176-by-220-pixel-TFT-display, mini-joystick en toetsenbord, de andere kant looks zoals een digitale camera, met een 4x digitale zoom lens.

Evenals tri-band (900/1800 / 1900MHz) GSM en GPRS voor wide-area communicatie, de K700i heeft Bluetooth en infrarood voor de korte afstand draadloze connectiviteit. Spreektijd heeft een vermogen van 7 uur, standby-tijd van 300 uur.

De K700i ingebouwde VGA-resolutie camera beschikt over een 4x digitale zoom, samen met een foto licht voor een betere belichting in omgevingen met weinig licht. U kunt ook vastleggen videoclips naar 32 MB geheugen van het apparaat. Foto’s en clips kunnen worden verspreid via MMS of e-mail met behulp van Sony Ericsson’s QuickShare applicatie.

Op de top van zijn goede connectiviteit en imaging-functies, moet de K700i volop entertainment te bieden. Het heeft een ingebouwde FM-radio en speelt MP3’s, bevat een Java-motor voor het spelen van gebundeld en gedownloade spellen, en ondersteunt 40 polyfone stemmen.

Sony Ericsson staat de K700 zal op de markt tijdens Q2. Een lokale releasedatum en prijsinformatie moet nog worden confimed.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop