Flinders University studenten om te leren over internet van Cisco

Cisco heeft een strategische overeenkomst met Flinders University dat de oprichting van een academie ziet bij nieuwe Tonsley Park gebouw van de universiteit waar het personeel van de netwerken reus studenten op te leiden als onderdeel van hun diploma te werken met de nieuwste technologieën in de digitale ruimte ondertekend.

Cisco ANZ vice-president Ken Boal zei dat het initiatief zal een platform dat een aantal belangrijke voordelen zou kunnen leiden te bieden.

“Deze omvatten het scheppen van banen en meer steun voor disciplines die zal worden beïnvloed door het internet van alles en zijn van groot belang om aan de toekomstige uitdagingen van de sociale en economische kwesties, zoals cyber security, voor Flinders University, maar ook voor de rest van Zuid Australische gemeenschap, “zei hij.

Flinders University heeft geïnvesteerd AU $ 14.000.000 als onderdeel van de overeenkomst.

Flinders University vice-kanselier professor Michael Barber zei dat de universiteit was opgewonden om te kunnen een scala aan nieuwe mogelijkheden voor studenten, medewerkers en onderzoekers aan te bieden; “. De toegang tot het wereldwijde netwerk en ervaring in de sector Cisco’s zal ervoor zorgen dat Flinders blijft in de voorhoede van de technologische revolutie, “zei hij,”. Dit strekt zich uit onze langdurige relatie en verder bevestigt Flinders ‘missie om sterke en effectieve samenwerking met het bedrijfsleven en de gemeenschap te bevorderen.

De Flinders-Cisco regeling heeft al geleid tot de ontwikkeling van een Wi-Fi-netwerk op Flinders ‘Bedford Park campus die studenten en medewerkers toegang tot high definition video en video conferencing biedt, met gigabit snelheden op IEEE 802.11ac.

Deze overeenkomst maakt deel uit van de lopende Internet of Everything game plan van Cisco. Afgelopen vrijdag kondigde het bedrijf het de bedoeling, koop Assemblage, een producent van real-time samenwerking apps voor gedeelde whiteboarding, presentatie omroep en screen-sharing.

Cisco kondigde ook was het opvoeren van haar, investeringen in het internet van de dingen startups, over de hele wereld door US $ 150.000.000.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’