Foxconn naar verluidt ramping up werving voor de volgende iPhone

Foxconn is te beginnen een grootschalige wervingscampagne en rapporten wijzen op voorbereidingen voor de productie van de volgende iPhone van Apple in haar fabrieken.

Onder verwijzing naar onderneming insiders, China Business News meldde dinsdag dat Foxconn werd inhuren om zijn geïntegreerde digitale product business group naar een nieuwe telefoon te vervaardigen, maar het totale aantal werknemers voor wie steun als nieuwe medewerkers niet te vermelden.

Een van de bronnen zei dat de Foxconn fabriek in de Chinese provincie Henan heeft momenteel 200.000 werknemers, lager dan de 300.000 werknemers vorig jaar tijdens de piek productie seizoen.

In het verslag wordt ook verklaard, hoewel Apple een deel van zijn iPhone en iPad productie had uitbesteed aan een andere Taiwanese fabrikant Pegatron, Foxconn nog steeds geproduceerd 32.160.000 iPhones van januari tot mei van dit jaar, met een jaar-op-jaar stijging van 46,7 procent was. Alleen al in mei, het aantal iPhones geproduceerd door Foxconn bedroeg 7.860.000.

De Taiwanese fabrikant werd echter beïnvloed door Apple’s plannen om de supply chain te diversifiëren, China Business News gewezen. Foxconn Het personeelsbestand is teruggebracht met een derde ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar, terwijl Pegatron zei dat het zou haar telling werknemer in de tweede helft van dit jaar te verhogen met 30 tot 40 procent.

In juni, Foxconn kondigde een, partnerschap met Mozilla om ten minste vijf nieuwe toestellen te ontwikkelen, met inbegrip van een tablet, en vervolgens, vastgebonden met Taiwan Mobile om een ​​low-cost smartphone, A5, die zal gaan over de verkoop medio juli onthullen.

In mei werd de fabrikant naar verluidt het meten van een bod voor 4G-spectrum in Taiwan na het investeren US $ 8.700.000 in een lokaal glasvezel provider.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar