FSA regels verhogen beveiliging van gegevens angsten

Toonaangevende instellingen Plaats hebben zorgen over de veiligheid van de gegevens die zullen moeten online en elektronisch worden overgedragen onder de nieuwe richtlijnen voor de rapportage van de Financial Services Authority (FSA) verhoogd.

Als onderdeel van een herziening van het meldingssysteem voor gereguleerde bedrijven, is de FSA de invoering van verplichte elektronische Rapportage (MER) over een periode van drie jaar tot en met 1 april 2007 Hypotheek en verzekeringsmaatschappijen zullen de eerste zijn om de knoop door te hakken vanaf april volgend jaar.

Bedrijven zullen in staat zijn om ofwel te loggen op de beveiligde website van de FSA en voltooi de rapportages online, of rechtstreeks aan de FSA via een beveiligde Internet verbinding met behulp van de eXtensible Business Reporting Language (XBRL) standaard aan te sluiten haar systemen.

Maar een consultatiedocument gepubliceerd door de FSA onthult financiële diensten organisaties zijn bezorgd over een aantal onderwerpen, waaronder veiligheid en kosten.

Een duidelijke zorg die door veel respondenten was die van de beveiliging van de informatie die moet worden ingediend “, aldus het rapport.

De FSA zei dat de veiligheid is een belangrijk punt in het MER en dat de belangrijkste doelstellingen worden de authenticatie van de onderneming om de FSA, de authenticatie van de FSA om de onderneming, een geldige audit trail het waarborgen van de gegevens van de FSA handelt is dat wat het bedrijf gestuurd, en een beveiligd communicatiekanaal zodat gegevens in overdracht niet kunnen worden gelezen of gewijzigd door derden.

MER zal nu ook geleidelijk worden ingevoerd nadat bezorgdheid werd geuit over een ‘big bang’ implementatie. De FSA zegt dat het zijn lessen over een problematische vorige stap in de richting van elektronische rapportage geleerd en zal ervoor zorgen dat de systemen kunnen omgaan met de piekvraag en zijn gebruiksvriendelijk. De FSA zei dat de voordelen voor het bedrijfsleven zullen de totale kosten in verband met de invoering van nieuwe systemen opwegen tegen.

Een testfaciliteit repliceren van de live-webformulieren zal beschikbaar zijn voor bedrijven om te gebruiken in het laatste kwartaal van 2004 en een aantal adviesraden met eindgebruiker organisaties en vertegenwoordigers van de software-industrie zijn opgericht om de vlotte invoering van het nieuwe systeem.

Innovatie, Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst; Government: UK, Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel de Britse overheid, veiligheid, deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand gedacht tevoren, Beveiliging, Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen

Chris Wood, voorzitter van de financiële dienstengroep tech industrie handel lichaam Intellect, die is vertegenwoordigd in de FSA Softwareleveranciers Advisory Panel (SSAP), zei in een verklaring: “Dit is het begin van het proces en is het essentieel dat het werk moet worden wordt naar gestreefd dat de industrie en FSA ontwikkeling van een beter begrip van de … eisen en technische oplossing. ”

Brazilië en het Verenigd Koninkrijk tekenen tech innovatie overeenkomst

Blockchain-as-a-service goedgekeurd voor gebruik in heel Britse regering

Uit deze cijfers blijkt cybercrime is een veel grotere bedreiging dan iemand dacht voorheen

Internet of Things security is vreselijk: Hier is wat je moet doen om jezelf te beschermen