Fujifilm kondigt 3D-printer-systeem naar het debuut in het Verenigd Koninkrijk in april

De Fujifilm Real 3D W1 (gezien boven) debuteerde afgelopen herfst, en nu is de fabrikant van camera heeft plannen om een ​​bijpassende drie-dimensionale, dye sublimation printer in het Verenigd Koninkrijk in april van dit debuut.

Wordt gekoppeld als een ‘draagbaar systeem “voor event fotografen (het meet in ten 17.7- × 16.9- × 35,4-inch), zelfs afdrukken van hoge kwaliteit moet pop in een kwestie van minuten (hoewel er niet een bepaald moment, dus dat is onderworpen aan het testen).

Op dit moment zijn we alleen kijken naar vier mogelijke standaard printformaten tussen 4 × 6-inch tot 6 × 9-inch. Er is geen prijs, noch een foto van het toestel nog niet beschikbaar, dus we zullen moeten stay tuned.

Kwaliteit foto printer papier en inkt zijn al duur genoeg, dus ik kan me alleen maar voorstellen dat iemand echt serieus over het hebben van 3D-beelden in hun woonkamer zou voor alle van de leveringen te betalen. Maakt me heroverwegen krijgen van een digitale fotolijst …

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX