Geen renders: New BlackBerry Venetië beelden tonen microSD-slot, 18 megapixel camera

Een paar weken geleden de website van Kevin Tofel geplaatst sommige maakt en alle geruchten details van de BlackBerry Venetië. Vandaag zien wij alleen foto’s van de komende Android-smartphone powerered geplaatst op de website Tinhte, blijkbaar gevangen terwijl in een vliegtuigstoel.

De foto’s bevestigen dat de BlackBerry Venetië een gebogen glazen display aan de voorzijde die dia’s tot een volledige hardware QWERTY-toetsenbord te onthullen zal hebben. Deze vorm factor is reminscient van één van mijn favoriete Windows Phones aller tijden, de Dell Venue Pro die ik kocht in 2011 en nog steeds eigen vandaag.

BlackBerry moest terug naar zijn hardware QWERTY roots te gaan. Met het paspoort deden ze net dat en nog veel meer.

We zien een 18 megapixel camera achter met OIS, dubbele LED-flitser, microSD-kaart en SIM-kaart slots op de top, en waarschijnlijk uit-knop aan de linkerkant. Het volume knoppen en mogelijk BlackBerry Assistant / Google Now-knop op het juiste. Het maakt niet uit als de achterkant is afneembaar, zodat een geïntegreerde batterij, vergelijkbaar met de BlackBerry Passport, wordt waarschijnlijk wordt hier gebruikt.

Het apparaat is zeker met Android met een map van Google-apps in wat lijkt op een tamelijk pure Google-ervaring apparaat. Een afbeelding toont een app genaamd BlackBerry Hub loopt ook. BlackBerry Hub is een van mijn favoriete dingen over BB10 en ik geef serieus in overweging om de aankoop van een BlackBerry Venetië als het lanceert in november, als geruchten.

Ik was niet zeker of de BlackBerry Venetië echt was of niet gezien het feit dat alles wat we hebben te zien tot nu toe waren maakt. Het is vrij duidelijk dat het een echt apparaat dus wie anders kijkt uit naar een picking up?

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro