gids Executive om IT (gratis ebook) leunen

Snel. Mager. Behendig. Het maakt niet uit hoe je het noemt, het blijft bewegen in de richting van een model van een snelle levering in een poging om gelijke tred te houden met de verwachtingen van eindgebruikers en om kosten te besparen, afval te elimineren, en verbetering van de service levertijden.

Maar het is een evenwichtsoefening, met IT gevangen tussen de realiteit van traditionele service kaders en de vraag naar quick-turnaround projecten die tastbare voordelen voor gebruikers bieden en demonstreren van de zakelijke waarde van IT.

Een trend die is het oppakken van momentum impliceert gebruik te maken van complementaire aanpak – wat Gartner noemt ‘bimodale IT’ – waarop organisaties verdelen hun inspanningen voor ontwikkeling tussen de traditionele methoden en een niet-lineaire modus die innovatie bevordert en benadrukt wendbaarheid en flexibele governance.

Steeds meer organisaties erkennen de waarde van zowel tactiek. Een recent rapport van, De opkomst van Agile IT, bleek dat 47 procent van de IT-afdelingen zijn begonnen met het verplaatsen van de lange termijn op korte termijn projecten, en 60 procent voelde een switch uit langlopende naar kortlopende projecten goed voor zou zijn hun organisatie.

Onze nieuwste gids gaat in op enkele van de concurrerende betreft die betrokken zijn bij het bouwen van lean IT-initiatieven, evenals de huidige trends en waar de voordelen (en valkuilen) liggen voor bedrijven die zich bezighouden met wendbaarder strategieën.

Het e-boek is beschikbaar als een gratis PDF-download voor geregistreerde de website en elaptopcomputer.com leden. Als je lid bent niet hebt gedaan, kunt u hier klikken om te registreren. Het duurt slechts een moment.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen