gids Executive om mobiele beveiliging (gratis ebook)

Aanvallen op mobiele apparaten worden steeds meer verspreid en meer geavanceerde. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws? Bedrijven worden steeds meer ijverig over bescherming tegen mobiele bedreigingen en beveiligingsbedrijven zijn het uitrollen van nieuwe en innovatieve platforms voor mobiliteitsmanagement.

Maar zelfs met betere instrumenten in de hand, IT en zakelijke leiders nog steeds geconfronteerd met ruw terrein, in een poging om vooruit van nieuwe risico’s te blijven en bouwen de beste verdediging tegen hen.

Om u te helpen begrijpen van de groeiende bedreigingen – en de oplossingen die kunnen helpen bij het evalueren – we de nieuwste mobiele beveiliging inzichten en analyses van de website en elaptopcomputer.com verzameld. Onderwerpen zijn onder meer de beste praktijken voor het beheer van de veiligheid op BYOD telefoons en tablets, mobiele apparaten beveiliging mythes, en kwetsbaarheden in mobiele apps gezondheid en financiĆ«n apps.

Het e-boek is beschikbaar als een gratis PDF-download voor geregistreerde de website en elaptopcomputer.com leden. Als je lid bent niet hebt gedaan, kunt u hier klikken om te registreren. Het duurt slechts een moment.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond