Global beleggers injecteren $ 2,5 miljoen in het BGI Sydney

Farmville mede-oprichter Sizhao Yang en TweetDeck-backer Bill Tai hebben zich aangesloten bij een consortium dat $ 2,5 miljoen van Sydney kinderen game-ontwikkelaar Bubble Gum Interactive heeft geïnvesteerd.

Bubble Gum Interactive (BGI) zal het geld gebruiken om activiteiten te schalen via nieuwe sleutel werknemer aanwervingen, distributie aanbiedingen en marketing en klantenservice, zei chief marketing officer Paul Gray. Het zal ook de introductie van nieuwe producten te versnellen.

We zijn ook het nemen van de [onderneming intellectueel eigendom] om mobiele games, cartoons en de voorbereiding van een wereldwijde merchandise lijn, dus een goede mix van de uitgaven “, zegt Gray.

Sinds de lancering van Bubble Gum Interactive’s virtuele wereld “Little Space Heroes” eind vorig jaar, het personeelsbestand is gegroeid vijf-voudig, tot 25 medewerkers. BGI is actief in meer dan 80 landen, heeft verhoogd $ 3,5 miljoen en beveiligd $ 600.000 in overheidssubsidies.

Angels investeerders en VC’s uit Australië, Azië, Europa en de Verenigde Staten droegen de meest recente $ 2.500.000. De investeerders zijn onder andere Melbourne gevestigde Starfish Ventures, Tai en Sydney Angels $ 10 miljoen Sidecar Fund, dat een van de eerste investeerders in de game-ontwikkelaar was.

Tai was onder de indruk met een autonome groei gebruiker BGI’s. Hij heeft ook geïnvesteerd in Sydney retail tech bedrijf Posse en mode website Shoes of Prey.

Erg opgewonden om brandstof toe te voegen aan de raket die is Little Space Heroes, “Tai zei in een verklaring.” Dit is een team dat het al eerder heeft gedaan, en ik ben erg onder de indruk van hun product uitvoering en gebruiker tractie geweest. Hun autonome groei gebruiker is fenomenaal, en deze financiering zou moeten helpen Bubble Gum stap op het gaspedaal.

Starfish Ventures investeerde onlangs in people-to-people spelletjes tech onderneming Scalify en investment director Nick Peace was erg onder de indruk van de technologische innovatie rond beveiliging en veiligheid.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven