Global Kinetics sluit AU $ 1,5 miljoen financieringsronde

Private Australische mobile health technology bedrijf Wereldhandel Kinetics Corporation (GKC) heeft in haar laatste financieringsronde van het eigen vermogen crowdfunding platform OurCrowd ongeveer sloot AU $ 1.500.000.

Als onderdeel van de financiering rond, werden 55 investeerders die betrokken zijn bij de deal wereldwijd, met inbegrip van de helft van de beleggers zijn Australische.

De hoofdstad van de financieringsronde zal naar verwachting helpen GKC commercialiseren haar Parkinson KinetiGraph oplossing, een apparaat bedoeld om clinici ezels te helpen en het beheer van de invaliderende symptomen van de ziekte van Parkinson en andere bewegingsstoornissen.

GKC managing director Andrew Maxwell zei dat de belangrijkste focus zal liggen op de volgende 18 maanden waar het bedrijf van plan om zijn netwerk uit te breiden.

“We zullen blijven stijgen uit het netwerk van gespecialiseerde klinieken met behulp van onze Parkinson KinetiGraph, met name in de Amerikaanse markt, en ook de ontwikkeling van wat we al in Europa begonnen,” zei hij.

Het is echt allemaal om zich te concentreren op de mensen op de grond, het bouwen van onze teams, en hen de tools en resources die ze nodig hebben om in staat zijn om ons product te introduceren aan artsen, en hen te helpen uit te voeren en krijgt die clinici met behulp van ons product.

GKC heeft van meer dan AU $ 25.000.000 in het eigen vermogen financiering en overheidssubsidies tot op heden verhoogd, aldus Maxwell. Andere investeerders van GKC hebben opgenomen Melbourne gevestigde durfkapitaalfonds Brandon Kapitaal Partner, en andere institutionele beleggingsfondsen, deskundigen uit het bedrijfsleven en vermogende particulieren.

Beweren dat het grootste vermogen crowdfunding round in AustraliĆ«, OurCrowd Australische managing director Dan Bennett zei dat hij heeft geen problemen met het investeren geld in bedrijven die hij beschouwt als “hoge kwaliteit”.

Sinds de lancering in Australiƫ afgelopen februari, heeft OurCrowd meer dan AU $ 25.000.000 in lokale en mondiale deals verhoogd van Australische investeerders.

“Als we meer GKCs kan vinden dan zal er veel meer aanbiedingen. We zijn in gesprek met een paar geweldige Aussie tech bedrijven op het moment, het is gewoon een kwestie van passen bij onze belangrijkste investeringen criteria, en wanneer we bent in staat om die statistieken te voldoen dan een deal te gaan op het platform, “zei Bennett.

Er zijn zeker grote kansen [Australiƫ]. We zijn een groeiende omgeving. We hebben ongeveer een half miljard dollar aan venture capital vorig jaar, en meer dan de helft van die werd genomen door Campaign Monitor.

Bennett toegevoegd dat terwijl de Nederlandse startup scene niet kunnen vrijkomen als de VS, Europa of Israel, is er een grote druk plaatselijk te groeien.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven