Gmail maakt het nu mogelijk om gebruiker specifieke e-mails adressen te blokkeren

Het is gemakkelijk om tijd te verspillen online tijdens de werkuren tussen social media en schijnbaar nooit leeg e-mail inboxen.

Kan Google’s Inbox app maakt mijn leven gemakkelijker? Zeker, maar de echte test is om een ​​paar honderd berichten te gooien bij het en zie wat er gebeurt.

Google piepte een rustige, maar potentieel zeer bevredigend beetje nieuws op dinsdag dat zou kunnen helpen verlichten van de laatste verdrukking.

Voor degenen die willen Inbox Zero doelen te bereiken, Gmail heeft een paar nieuwe, eenvoudige trucs om te helpen: in het bijzonder de mogelijkheid om specifieke e-mailadressen en een gemakkelijkere unsubscribe functie voor Android te blokkeren.

De eerste van de twee is nogal vanzelfsprekend in theorie en functie als gebruikers moeten gewoon “Block” uit een drop down menu te selecteren als ze zouden te beantwoorden of doorsturen van een e-mail.

Zoals voor het afmelden van vervelende korting e-mails van retailers en andere spam die lijkt zijn weg te banen door naar de inbox, kunnen Android-gebruikers rechtstreeks kiezen van de subsidiabele mailinglijsten van de Gmail-app op mobiele apparaten.

De functie blok drop-down is de uitrol van web-kanalen in eerste instantie en zal worden toegevoegd aan de Android-app in de komende week.

Google zei dat de unsubscribe optie maakt nu zijn weg naar Android.

Data Management, Godan, het voeden van de wereld met open data; Big Data Analytics; DataRobot streeft naar laaghangend fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken, opslag, Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, heeft tot doel vervang technologie achter Zip

Godan, het voeden van de wereld met open data

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip