Gorging op piraterij cadeaubonnen in de woestijn

Podcast niet werkt? Klik hier om het bestand te downloaden.

Frustraties stijgen naar de oppervlakte als Communicatie Minister Stephen Conroy bevestigd dat we opgelicht door global-roamingtarieven. Google’s nieuwe Google Play-cadeaubonnen zijn wederom alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. En CEO van News Limited denkt dat de NBN moet worden gebruikt om de politie piraterij.

Maar op een positieve noot, is Rackspace ons zien hoe de globalisering goed te doen.

Op deze week Technolatte podcast, we bespreken

De Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA) opkomende industrie standaard; voorkomen bill shock; voor Australische reizigers

Google Play-cadeaubonnen, en waarom niet toe te staan ​​hardware aankopen is een slimme zet voor het bedrijf

Rackspace, nieuwe datacenter in Australië, en waarom het niet kan worden gebouwd in het midden van de woestijn

Of, toezicht op de NBN, gaat om te gaan met de “digitale kleptomaniacs” dat News Limited CEO Kim Williams zei dat het internet is bezwaard met.

U kunt zich abonneren op Technolatte op iTunes.

Speelduur: 26 minuten, 35 seconden.

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

De Australische Communicatie en Media Autoriteit (ACMA) opkomende industrie standaard; voorkomen bill shock; voor Australische reizigers, Google Play-cadeaubonnen, en waarom niet toe te staan ​​hardware aankopen is een slimme zet voor de vennootschap; Rackspace, nieuwe datacenter in Australië, en waarom kan het niet in het midden van de woestijn worden gebouwd; of, toezicht op de NBN, gaat om te gaan met de “digitale kleptomaniacs” dat News Limited CEO Kim Williams zei dat het internet is bezwaard met.

? Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, Enterprise Software; TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met landbouw, mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie’ te zetten: Bill Morrow