HDTV sales kijken onzeker als consumenten hun interesse verliezen: rapport

CES 2012, ‘s werelds grootste consument technologie beurs, komt tot een einde vandaag. Elk jaar, de beurs lijkt alleen maar groter, en 2012 was geen uitzondering.

Om het in perspectief te plaatsen, de show dit jaar gastheer van meer dan 3.100 bedrijven presentatie van meer dan 20.000 producten op de vloer van het Las Vegas Convention Center, toegang tot meer dan 1,85 miljoen netto vierkante voet tentoonstellingsruimte.

Maar die cijfers er niet toe doen zo veel als de verkoopcijfers dat deze bedrijven op zoek zijn naar een keer de show is gedaan en deze producten worden vrijgegeven gedurende het hele jaar.

Een gebied waar de voorspellingen lijkt discutabel te zijn is televisies. HDTV’s waren in de schijnwerpers big time op de CES van dit jaar, vooral met Lenovo’s Android 4.0 SmartTV en LG’s 55-inch 3D OLED TV en Samsung ES8000 LED SmartTV.

Toch TV produceert niet zou worden blij met voorspelling van Accenture die vrijkomen tijdens de CES, die stelt dat de consumenten minder televisies dit jaar zullen kopen zoals ze beginnen begunstiging van andere entertainment-apparaten en elektronica – in de eerste plaats laptops, desktops en tablets smartphones – voor het consumeren van multimedia-inhoud .

Maar dat gaat tegen een recent onderzoek gepubliceerd door NPD DisplaySearch dat gevonden HDTV zendingen met grotere schermen en LCD-technologie zal groeien in 2012. Natuurlijk is het sleutelwoord kunnen er “zendingen” als dat betekent niet per se verkoop, maar men zou betogen op basis van die studie dat de vraag is meer kans er dan niet.

Enkele van de factoren die de consument zou neigen naar een nieuwe televisie te kopen, volgens Accenture, onder andere high-definition foto’s (42 procent), Internet-verbinding (25 procent), en zelfs 3D-technologie (25 procent).

Natuurlijk, de prijs was ook primaire zorg met ten minste 55 procent citeren dit als de grootste reden in het besluitvormingsproces.

Dus, misschien als de prijs is niet goed met consumenten, dat zou verklaren waarom ze gewoon zou kiezen voor gadgets ze al hebben en / of achten meer nodig is om te bezitten (zoals een smartphone of laptop) voor het bekijken van films en tv-shows.

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Oracle vult een hiaat in de big data aanbod; Enterprise IT-uitgaven:? Echo’s of zorgen leidden in 2012; Eindgebruikers steeds toevallige IT-managers: enquête; Oracle’s hardware nadruk: Briljant, buste of bijzaak; IT consumerization sneller stijgt in opkomende markten ( enquête)

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)