Het krijgen van anderen om te betalen voor uw succes

Je moet het overhandigen aan low-cost mobiele telefoon operator 2degrees. Na het raken van de markt met zijn veel goedkopere prepaid mobiel bellen, waar de telefoons en credit meestal werden verkocht aan benzinestations en supermarkten, heeft de jonge operator een uitbreiding op de High Street met zijn eigen branded stores aangekondigd.

Zowel Telecom en Vodafone hebben hun eigen winkels, in aanvulling op de franchise en reseller operaties.

Voor de grote jongens, dit heeft aanloopkosten en de exploitatie van wisselend succes betekende.

Echter, om een ​​2degrees winkel operator te worden, moet u betalen voor de winkel fit-out zelf.

“Zodra de dealer is goedgekeurd ze nodig hebben om de hoofdstad naar de winkel fit-out te doen en ook de voorraad te plegen,” 2degrees ‘corporate communications manager Bryony Hilless vertelde Nieuw Zeeland National Business Review.

“Na dit het bedrijf is hun eigen land. We hebben geen licentievergoeding, noch een franchise fee in rekening brengen, vragen niet om de commissie op de verkoop, noch verzoeken eventuele jaarlijkse betalingen terug naar 2degrees.”

Dus niet het hoofd naar morgen 2degreesdealer.co.nz tenzij je hebt een paar tienduizenden dollars bij de hand. Gelukkig zal 2degrees opleiding en andere steun te verlenen, zodat de kans op een behoorlijk rendement is er.

Ik heb opmerkingen dat het openen van winkels zullen van invloed zijn op de low cost model van het bedrijf gezien. Maar het lijkt de retailers zullen worden voorzien van het grootste deel van de risico’s, terwijl het geven van 2degrees dat veel geroemde aanwezigheid op het High Street om het een meer mainstream merk te maken, tot daar met de grote jongens!

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Clever 2degrees!

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test