Het netwerk van de ‘stichting’ van de digitale transformatie: Cisco

Terwijl veiligheid, samenwerking en datacenter analytics een topprioriteit blijven, heeft Cisco zei dat het de netwerkinfrastructuur zelf die het fundament van de digitale transformatie vormt – en dat is in een unieke positie om te kunnen deze infrastructuur te benutten en de innovatie optredende over het.

“Het netwerk is het fundament van deze digitale transformatie te worden,” David Goeckeler, senior vice president en general manager van een netwerk en Veiligheid Zaken Cisco, zei op woensdag ochtend om Cisco Live-Las Vegas.

Als we kijken naar de security architectuur, de realiteit is dat je niet bouwen van een world-class security architectuur in de wereld van vandaag, zonder gebruik te maken van de infrastructuur en gebruik te maken van het netwerk. En dat is echt een leuke plek om te zijn voor Cisco, omdat ons vermogen om al deze markten samen de innovatie die er gaande is in de infrastructuur te brengen en een hefboomwerking is ongelooflijk.

Dit is waar Digital Network Architecture (DNA) oplossing van Cisco’s, waardoor engineers, ontwikkelaars, partners en klanten op te bouwen en te beheren wat Cisco noemt “digital-ready-netwerken”, in het spel komt.

“Dit is echt wat DNA is alles over: The Digital Network Architecture dat gaat deze overgang mogelijk te maken,” zei hij.

[Het is] een netwerk dat flexibel, dat ons in staat stelt zich aan te passen aan een veranderende omgeving, om ons in staat stellen nieuw beleid toe te passen in real time en begrijpen waar de meest geavanceerde dreiging acteurs zijn in de wereld, een netwerk dat is programmeerbaar, die ons toelaat om automatiseren. Automatiseer provisioning, automatiseren van uw bedrijfsprocessen, automatiseren van uw bemiddeling en veiligheid door middel van API’s, gestructureerde programmeertalen … dit programmeerbare, flexibele infrastructuur gaat naar de stichting gaan vooruit in technologie.

Het cruciale punt is altijd ervoor te zorgen dat de technologie is geopend, Goeckeler toegevoegd.

“Elke moderne technologie stack, elke moderne veiligheid, wordt elke moderne software architectuur, gebaseerd op het principe van een open, zodat jullie allemaal te programmeren op de top van het,” zei hij.

API’s, de mogelijkheid om de infrastructuur dynamisch wijzigen, is een grondbeginsel van wat we bouwden met DNA.

Cisco op maandag onthulde drie nieuwe technologieën voor DNA: Umbrella Branch, StealthWatch Learning Network License, en Meraki MX Security Appliances met geavanceerde Malware Protection en Threat Grid. Allen zijn erop gericht om het netwerk engineers, ontwikkelaars van toepassingen, channel partners en klanten IT insluiten verbeterd en vereenvoudigd veiligheid binnen hun netwerkinfrastructuur laag.

Volgens Todd Nightingale, senior vice president en general manager van Cisco Meraki, digitale architectuur wordt geleverd met drie principes: Automation, veiligheid, en inzichten en ervaringen. Voor al deze, het netwerk de basis.

De stichting next-gen is echt gaat worden over deze Digital Network Architecture, en we denken dat als komend met drie stellingen. Dit idee van automatisering – zelfrijdende het. Een netwerk dat echt nodig is een ton van de kans op menselijke fouten uit het beeld, want het is echt een geautomatiseerde manier van het beheren van die infrastructuur.

Het tweede punt is de beveiliging. Cisco is niet verlegen over haar inzet voor de veiligheid, en het netwerk moet zijn dat veiligheid is niet een bijzaak. Het moet volledig worden ingebed, in feite het netwerk is de sensor en het moet de Enforcer voor uw infrastructuur, en dat is de reden waarom de veiligheid is fundamenteel vanaf het begin te zijn.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

En dan de laatste is dit laatste concept van de data, er is een ton van de data gieten in van deze netwerken elke dag, en het zou echt een schande te laten vallen op de vloer. De gegevens heeft deze macht om ons intelligenter te maken. Als we de gegevens in real analytics en echte inzichten, die business intelligence kan rijden echt over de hele linie kunnen benutten, en ik denk dat dit is het gebied waar we nemen de grootste vooruitgang op dit moment.

Goeckeler zei dat iedere innovatie in zowel de data-analyse en samenwerking ook zijn gevestigd in de netwerkinfrastructuur in de eerste plaats.

Tetratie Analytics – een datacenter, server- en netwerkapparatuur analytics en tracking-systeem door Cisco lanceerde vorige maand – is “fundamenteel spel-veranderende technologie in het datacenter”, Goeckeler beweerd.

“Het is analytics informatie over elk flow en elk pakket dat gaat door middel van het datacenter,” merkte hij op.

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

We hebben een aantal initiële gevallen gebruik van dit gezien, maar waar dit naartoe gaat om te gaan – ik denk alleen je fantasie is de limiet voor wat we kunnen doen met zoveel informatie die uit het netwerk.

Goeckeler verwezen ook partnership Cisco’s met Apple, waardoor zij zijn het verkennen geïntegreerd enterprise messaging Cisco’s en oproepsysteem Spark over iOS-10 apparaten.

“Aan de samenwerking kant, wat we gedaan hebben met appel en wat we deze week hebben aangekondigd en de mogelijkheid voor de infrastructuur om een ​​betere gebruikerservaring voor samenwerking mogelijk te maken,” zei hij.

Ik bedoel, wat is groter dan Cisco en Apple?

Spreken via videoverbinding tijdens Cisco CEO Chuck Robbins ‘Cisco Live-keynote op maandag, Apple CEO Tim Cook een update over wat de twee bedrijven hebben gewerkt aan via hun partnerschap kondigde vorig jaar.

“Afgelopen september kondigden we een doorbraak partnership met Cisco om iOS-apparaten werken beter dan elke andere mobiele besturingssysteem verbonden met Cisco-technologieën te maken. We hebben hard gewerkt sinds die aankondiging, en ik ben erg blij om u te vertellen over de nieuwe functies die we staan ​​op het punt te leveren voor de klanten van zowel Apple en Cisco, “zei Cook.

Ten eerste maken we iOS-apparaten werken beter dan elke andere mobiele platform van Cisco netwerken. Samen hebben we het eenvoudig te configureren, en de beste prestaties van het netwerk mogelijk te geven uw medewerkers. En waren het leveren van een fast lane voor bedrijfskritische applicaties, zodat u kunt ervoor zorgen dat de apps die pop uit uw bedrijf automatisch de hoogste prioriteit te krijgen op uw netwerk. Het resultaat is een nog betere gebruikerservaring, verbeterde betrouwbaarheid en betere prestaties voor de apps die het meest toe.

Ten tweede, met iOS 10, we zijn ook waardoor het makkelijker te maken en spraak- en videogesprekken over IP te ontvangen. Nu is de Cisco Spark app zal integreren met de iPhone voor een eersteklas bellen ervaring. Het is een naadloze integratie van enterprise collaboration services op ‘s werelds beste mobiele apparaat.

Disclosure: Corinne Reichert reisde naar Cisco live in Las Vegas als gast van Cisco.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken