Hewlett-Packard lanceert $ 40.000.000 advertentiecampagne: ‘Let’s do amazing’

Heeft HP hebben een persoonlijkheid?

Te beginnen dit weekend, zal computerfabrikant Hewlett-Packard beginnen aan een $ 40.000.000 reclame aanval met haar eerste dergelijke campagne in ongeveer vijf jaar.

Aangekondigd als “Let’s do geweldig,” de acht weken durende campagne is voorzien van diverse beroemdheden, waaronder rapper Dr. Dre, ‘Flight of the Conchords’ komiek Rhys Darby en fotografe Annie Leibovitz.

Hier is de Wall Street Journal over de campagne

Glenna Patton, HP’s vice-president van de merkstrategie, die het bedrijf uit Viacom’s MTV toegetreden, zegt studies tonen aan dat HP staat voor “betrouwbaarheid” en “kwaliteit” in de hoofden van de klanten, maar dat het merk ontbreekt “een echte differentiatie in persoonlijkheid en onderscheid.

De “light-hearted” -campagne, die het werk van reclamebureau 72andSunny was, omvatten onder meer TV, print, internet en radio.

Hier is een voorbeeld van de IT-afdeling in het Venetian hotel en casino in Las Vegas

Interessant is dat een deel van de campagne omvat een interne video gericht op het bedrijf 304.000 werknemers, veel nieuw voor het bedrijf.

HP kan geven zichzelf een gezicht dan die van een goedkope printer?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

HPE offloads ‘niet-essentiĆ«le’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal

HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio

HPE updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software; HPE offloads ‘niet-essentiĆ«le’ software assets om Micro Focus in 8800000000 $ deal, Enterprise Software, HPE in gesprek te verkopen zijn software portfolio, Enterprise Software; HPE-updates Vertica, verhoogt de machine learning functies in Haven OnDemand