Hoe (en waarom) Ik ben het verminderen van mijn Windows-pc headcount

Regelmatige lezers zullen weten dat er na meer dan twee decennia van het zijn van een dedicated Windows power user, ik nu het uitvoeren van de meerderheid van mijn dag-tot-dag te werken aan een verscheidenheid van OS X, iOS, Linux en Android systemen. Maar dat betekent niet dat de PC Doc HQ is een Windows-vrije zone.

Verre van dat.

Maar de tijd is gekomen om de Windows-pc personeelsbestand te verminderen.

Net als mijn collega David Gewirtz, ik ook was geweest om ervoor te zorgen dat mijn systemen – zowel fysieke als virtuele – ofwel een Windows 10 upgrade roadmap – wat inhoudt het uitvoeren van de compatibiliteit checker om te zoeken naar eventuele roadblocks, het oplossen van eventuele problemen die zich hebben voorgedaan, en dan is het plannen van de implementatie van Windows 10 – of een verwijdering plan.

En ik ben verrast door hoeveel krijgt de chop.

Nu is de tech-head deel van mij vindt het erg moeilijk om een ​​deel met systemen, maar de realist in mij begrijpt – en aanvaardt, een soort – dat ik vasthouden aan een veel oudere hardware, alleen maar omdat het goed voelt om te doen.

De tech landschap is enorm veranderd in de afgelopen tien jaar, en smartphones, tablets en notebooks hebben meer dan van desktop en toren systemen genomen. Niet alleen dat, maar mijn werk per dag systemen – zowel desktop en notebooks – nu gerund OS X.

Na het nemen van een goede, lange, harde blik op mijn hardware, hier is wat ik gevonden

Nu ben je waarschijnlijk denken dat dit grote duidelijke-out zal resulteren in een veel e-waste. De waarheid is dat er minder van dan je denkt dat zal eindigen in het containerpark.

Veel van de systemen zullen worden afgeveegd en doorgegeven aan anderen, waar ze hopelijk bieden jaar meer service. Echter, als het gaat om de echte energie-hog systemen – meestal pc’s die begon als oude gaming systemen en high-performance workstations – Ik ben het tekenen van een lijn onder hen en sloop ze voor onderdelen.

Ik ben ook het nemen van de kans om zich te ontdoen van alle harde schijven die ouder zijn dan zes jaar oud. Ik hou niet van het spelen van Rusland roulette met mijn gegevens, en het houden van oude drives is verkeerde zuinigheid.

Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw bureaublad of lock-scherm

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Kon de toekomst van Android Windows?

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik weet alleen niet zo veel systemen nodig als ik ooit deed. Ik draag nu een enorme hoeveelheid rekenkracht met mij in mijn zak;. Mijn torens en desktops hebben plaatsgemaakt voor laptops, smartphones, en zelfs PC computers stokken en apparaten zoals de Raspberry Pi;. Windows Home Server is verdwenen. WHS was waarschijnlijk een van de makkelijkste manieren om een ​​centrale back-up meerdere pc’s. En terwijl ik nooit vertrouwd op als enige methode om een ​​back-up van mijn gegevens, het was zeer nuttig. De hardware is nu alles wat overblijft, dus het is tijd om dat te gaan;. De overstap van Windows naar OS X heeft echt vruchten afgeworpen voor mij vanuit een oogpunt betrouwbaarheid. Gemiddeld, mijn Windows-laptops die nodig is ongeveer 4,5 support calls en 2,3 hardware reparaties gedurende de eerste drie jaar van eigendom. In de drie-en-een-half jaar geleden de overstap naar Macs, niet één keer heb ik moest technische ondersteuning te bellen of moesten een systeem gerepareerd onder garantie te hebben. Tuurlijk, de Mac-ecosysteem is verre van perfect, en er zijn nog tal van ergernissen te kampen met, maar ik ben een stuk minder tijd verspillen met de hand-holding systemen deze dagen;. Systemen die ik had als printservers en scannen stations en dergelijke zijn nu achterhaald door nieuwere printers en scanners (ik ook afdrukken en scannen een stuk minder dan vroeger) .; pc’s die vroeger op 24/7, dus ik kon toegang tot de gegevens op hen uit andere systemen (of op afstand) niet langer nodig is nu een groot deel van die gegevens is geüpload naar de wolken. Nogal wat van mijn systemen zijn ofwel functioneel verouderd of verschrikkelijke energie varkens. Ja, ik zou Windows 10 op hen, maar om eerlijk te zijn, kan ik niet gebruik maken van een gratis Windows 10 upgrade als een manier om hun voortbestaan ​​te rechtvaardigen;. Met Windows op een systeem dat ik alleen maar af en toe is een pijnlijke ervaring, omdat van updates. Ja, updates zijn een feit van het leven, maar het patchen van Windows-systemen voelt veel omslachtiger dan het patchen van OS X of Linux;. Ik kan meer virtuele machines op een enkel systeem dan ooit, wat betekent dat ik moet minder pc’s gewijd aan het draaiende virtuele machines draaien. Ook kan ik een punt komen waar ten minste een deel van mijn virtuele machines te verplaatsen naar de cloud te zien, maar nu heb ik meer dan genoeg Windows-licenties om dit lokaal te behandelen;. Goodbye gaming PC, hello PS4. Dit is niet een perfecte oplossing, maar ik spel zo weinig deze dagen dat het hebben van een speciale gaming systeem is gewoon niet de moeite waard (ook meer en meer games komen naar de Mac).

Windows 10 tip: het oplossen van netwerkproblemen met een one-click reset

nieuwste iOS-update van Apple is bricking de iPad Pro; Hoe om snel geld van uw smartphone als je in een haast, Google stapelt de druk op Apple, Android-smartphones last hebben van aanzienlijk hogere uitval dan iPhones

Windows 10, Windows 10 tip: Maak een perfecte achtergrond voor uw desktop of lock screen, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen, Microsoft, Kan de toekomst van Android Windows, Windows 10, Windows 10 tip : netwerkproblemen oplossen met een one-click reset