Hoe Walmart maakt gebruik van OpenStack om zijn ‘alledaagse lage prijzen’ te leveren

VANCOUVER – Als je denkt aan retailgigant Walmart, denk je misschien van grote koopjes, of de dood van de kleine bedrijven, of het gemak. Wat je waarschijnlijk niet na te denken over de software achter de supply chain waarmee Walmart om haar te bieden “elke dag lage prijzen.” Dat zou OpenStack zijn.

Bij een oogopslag grafiek helpt bij de doelstelling van de juiste cloud storage oplossing; Zes business-class cloud storage services:? Welke is geschikt voor u, Microsoft enterprise primer op Windows Azure netwerken, SaaS en de cloud: Een primer voor IT-professionals

In een keynote en paneldiscussie op OpenStack Summit, Amandeep Singh Juneja, Senior Director Walmart Lab voor Cloud Operations and Engineering, legde uit dat “Het besluit van Walmart om te investeren in cloud-infrastructuur niet iets wat je zou verwachten van een baksteen en mortel retailer met meer dan zou kunnen zijn $ 480 miljard aan jaarlijkse inkomsten, “maar het was een noodzaak.

Waarom? Want om een ​​supply chain running die winstgevend goederen kan leveren tegen zeer lage prijzen te houden, Walmart heeft software die 245-miljoen klanten per week kunnen volgen in 11.000 winkels in 27 landen. Op de top van dat Walmart is het verplaatsen van e-commerce 3.0 met 11 e-commerce websites die moest behandelen 1,5 miljard bekeken pagina’s meer dan 2014’s Black Friday weekend.

Om dit te doen, Juneja zei “Walmart heeft altijd vertrouwd op cutting-edge technologie, van satellieten in de jaren ’80 tot OpenStack vandaag, om onze groei brandstof: Tegelijkertijd Walmart Global e-commerce groeit met een snelheid van meer dan 30 procent per jaar . ‘

Op de top van dat, Walmart “klanten willen onze eCommerce platform gebruik maken van vele verschillende access points, niet alleen van hun eigen computers, maar ook vanaf mobiele telefoons, tablets, en kiosken in Walmart winkels en ze zijn altijd verwacht een naadloze ervaring. ”

Om aan deze vraag te voldoen “Walmart hadden behoefte aan een technologie stack die zou schalen naar de explosieve vraag, flexibel genoeg is om applicaties die zich aanpassen aan de steeds veranderende voorkeuren van de gebruiker, en met voldoende big data smarts te bouwen om te voorspellen wat klanten willen en hen te voorzien van aanbevelingen te voldoen. ”

Na lange overweging, Walmart inzet in augustus 2014 dat OpenStack was dat de technologie. Het bewoog zijn gehele ecommerce stapel OpenStack draait op Canonical’s Ubuntu Linux.

Walmart koos OpenStack als cloud-platform, niet alleen omdat het is het beste van het ras, maar ook omdat het open-source software wordt geleverd met een aantal grote voordelen. De grootste daarvan is dat met OpenStack, Walmart vermeden lange termijn lock-ins met een enkele proprietary leverancier.

In de negen maanden sinds Walmart begon met behulp van OpenStack heeft het bedrijf een OpenStack Compute laag gebouwd met meer dan 150K cores en tellen. Vervolgens zal Walmart meer blokopslag toe te voegen en wagen in software-defined netwerken met behulp van OpenStack projecten zoals Neutron en Cinder. Het bedrijf is momenteel ook de bouw van een multi-petabyte object opslag via Swift. Door de 2015 vakantieseizoen Walmart zal ook verhuisde het OpenStack cloud tot 2014’s Juno release.

Dus de volgende keer dat iemand je vertelt dat OpenStack niet genoeg om te worden gebruikt in een zakelijke omgeving product is volwassen, net hen eraan herinneren dat ‘s werelds grootste retailer van het huis dat OpenStack is klaar voor prime-time heeft ingezet.

 verhalen

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Mirantis streeft naar OpenStack uit de doos met pre-built apparaten, Oracle en Mirantis zetten Database 12c op OpenStack private clouds; OpenStack Kilo: Draaien het tot 11; OpenStack heet u welkom in de software-defined economie; OpenStack: Distribution of dienst?

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid