HP op het goede spoor te recyclen 2 miljard pond van de technische dingen. Welk percentage van het totaal is dat?

afzonderlijk beschouwd, heeft Hewlett-Packard een aantal behoorlijk indrukwekkende mijlpalen in groene corporate citizenship rapporteerde over het afgelopen jaar.

Je zou haar inspanningen te classificeren als een donkere schaduw van smaragd inzet, in tegenstelling tot een meer levendige kleuren zoals lime. Onder HP’s prestaties, ben ik vooral onder de indruk van de release van de HP Deskjet D2545 Printer, die bijna geheel uit gerecycled plastic is gemaakt. Het is maar één product, natuurlijk, maar het is een begin. Hoe meer dat de high-tech leiders zich richten op het ontwerpen van duurzame producten, hoe beter we allemaal een paar jaar op de weg.

Een ander nummer dat is pretty darn indrukwekkend: HP is goed op weg om een ​​doel van het verzamelen van 2 miljard pond (of 775.510 metrische ton) van elektronische producten en materialen aan het einde van 2010. (Dat is precies wat het heeft verzameld sinds 1987. ) Omdat ze het moeilijk om je geest te wikkelen rond een dergelijk nummer kent, biedt HP dat dit ongeveer hetzelfde gewicht als de Golden Gate Bridge. Ongeveer 300 miljoen pond van dat spul is hergebruikt in een of andere manier.

Ik moet toegeven dat ik tegelijkertijd word opgeladen en gedrukt door dat nummer. Immers, HP is het grootste technologiebedrijf ter wereld. Ik vraag me af hoeveel pond van de technologie het eigenlijk heeft uitgedeeld aan consumenten en bedrijven in diezelfde periode. Welk percentage van alle technologie die wordt verkocht betekent dat geïnde bedrag vertegenwoordigen? Iedereen die bereid is om te zeggen. En, als het een piepklein aantal, wat is het plan voor het maken van het groter.

Ik eerlijk gezegd niet te kleineren wat HP heeft gedaan, maar tech bedrijven moeten in het bijzonder houden de lat. Ik ben klaar om te worden geschokt door sommige innovatie.

U kunt een volledige samenvatting van groene activiteiten van HP’s op deze link te lezen in zijn 2008 Fiscal Global Citizenship Report.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s