HP ProLiant servers upgrades; Touts automatisering, energiebesparing software

Hewlett-Packard op maandag ververst haar ProLiant server lijn met de nieuwste Intel Xeon-processors, alsmede automatisering en energiebeheer technologieën.

HP ProLiant vernieuwen, de grootste blade systeem revisie sinds 2006, heeft betrekking op 10-systemen. In sommige opzichten zijn HP’s nieuwste ProLiant ontworpen om bij te praten met Dell, die nieuwe Xeon-powered PowerEdge-servers aan het einde van maart van start. De grote foto voor HP is dat de ProLiant G7S zijn ontworpen blokken te bouwen voor zijn geconvergeerde infrastructuur visie en uit te voeren automatisering en power management-technologieën samen met zijn blade servers.

Aan het einde van maart, HP kondigt nieuwe ProLiant aangedreven door AMD’s Opteron-processors. De tweede tranche van de refresh komt als HP’s TechForum 2010 gaat van start in Las Vegas. Nu HP ProLiant G7 portfolio wordt aangedreven door AMD Opteron 6100-serie en Intel Xeon 5600 en 7500 processors.

Gary Thome, chief architect van software-infrastructuur en messen voor HP’s enterprise business, zei dat het doel van het blad refresh is om het gemakkelijker maken om verbinding te maken met netwerken en opslag evenals “automatiseren en een groot deel van de fysieke dingen te vereenvoudigen” door het elimineren van de kabel , schakelaars en adapters.

Een van de belangrijkste hoogtepunten

Wat betreft de beschikbaarheid, de HP ProLiant DL580 en DL585 G7-rack geoptimaliseerde servers en de HP ProLiant BL465c en BL685c G7 blade servers zijn nu beschikbaar. De HP ProLiant DL980, BL2x220, BL460c, BL490c, BL620c en BL680c G7 servers zal beschikbaar zijn “in de komende maanden.” Prijzen beginnen bij $ 2279.

: HP upgrades Integrity servers, Superdome-systeem, voegt een ander stuk naar datacenter puzzel

Samen met de server upgrades, zal HP de uitrol van haar Intelligent Power Discovery management technologie. Het doel is om sensoren te gebruiken op te sporen en te elimineren verspilde energie in het datacenter. HP’s nieuwste servers rapporteert aan een dashboard-applicatie die een weergave van de macht van een datacenter verbruik kan geven te bieden.

Vanaf het Intelligent Power Discovery-technologie, kan het datacenter admins automatiseren en beheren van de macht. Toch zal HP sensoren in andere datacenter versnelling nodig om een ​​compleet beeld te geven. HP werkt samen met de infrastructuur spelers zoals nlyte Software en Eaton Corp.

De power management software wordt meegeleverd op ProLiant G7 DL-serie servers en er zijn licentie kosten voor de macht ontdekking en het dashboard toepassingen.

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

De G7 ProLiant beloven een datacenter consolidatie verhouding van 91: 1; Een betere energie-efficiëntie via de geautomatiseerde management software, zoals HP’s nieuwe Integrated Lights Out, Intelligent Power Discovery en HP Insight Control-toepassingen; HP’s Virtual Connect FlexFabric virtualisatie- en automatiseringssoftware.. ; Servers omvatten HP Virtual Connect FlexFabric 10Gb / 24-poorts module die wordt aangesloten op elke Fibre Channel, Ethernet en iSCSI-netwerk met één apparaat in plaats van een schare van interconnects;. Het bedrijf zei dat de HP ProLiant BL680c G7 ondersteunt tot drie keer meer virtuele machines per blade server en vereist 73 procent minder hardware per 1000 virtuele machines;. tools om beter te beheren, isoleren, quarantaine en verander je virtuele machines.

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip