HP’s grote idee: Prefab datacenters

Hewlett-Packard is het nemen van een pagina uit huizenbouwers als Toll Brothers en Lennar als het gaat om de bouw datacenters. Bent u klaar voor de prefab datacenter?

Nu HP is niet precies belt haar datacenter architectuur play prefab, maar concepten zijn zeer vergelijkbaar. Met de HP Flexible Data Center, is de IT-gigant duwen van een ontwerp dat flexibel en eenvoudig uit te breiden. HP is op zoek naar het proces van het bouwen van datacenters industrialiseren.

In de kern van de HP Flexible Data Center is een zogenaamde butterfly ontwerp. Het ontwerp is voorzien van vier geprefabriceerde kwadranten voor zaken als macht en computing. HP is gelaagdheid diensten op de top van de prefab datacenters te plannen en uit te voeren.

In een presentatie, HP zegt zijn Flexibele Data Center push is ontworpen om de mechanische en elektrische infrastructuur in een datacenter industrialiseren. Het doel is om de bouw arbeid te verplaatsen van de site naar de fabriek en leveren van een meer efficiënte datacenter supply chain.

Het algemene idee is dat bedrijven de tijd die het duurt om een ​​datacenter in te zetten kan snijden. En omdat het ontwerp is modulair kunnen klanten de capaciteit gemakkelijk te schalen. De configuraties zijn ontworpen om stroom en koeling middelen te optimaliseren.

HP, net als andere grote IT-spelers zoals Dell, EMC, Cisco, VMware en IBM, profiteert van een sterke datacenter upgrade cyclus. HP is op zoek naar prefab datacenters als een manier om de CFO te krijgen op zijn kant. Het bedrijf is van plan om de kern gebouw binnen te bieden en vervolgens de mechanische en elektrische systemen.

Uiteindelijk HP ziet een big business in het zijn een datacenter bouwer.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren