HTC lanceerde JBL Reflect Aware C, bevat de volgende $ 200 hoofdtelefoon met HTC 10 aankoop

Vorige maand HTC daalde de prijs van de HTC 10 100 $. Vandaag de dag liet de verwachte JBL USB Type-C hoofdtelefoon die alleen beschikbaar zijn uitsluitend van HTC tot begin 2017.

De HTC 10 heeft een aantal unieke mogelijkheden.

Zoals ik in mijn volledige review verklaarde de HTC 10 biedt de beste bedrade hoofdtelefoon ervaring van de smartphone met geluid zo helder en overtuigend het me bijna bracht tranen. Deze nieuwe JBL hoofdtelefoon aansluiten via de onderkant USB Type-C-poort op de HTC 10 en zorgt voor een meeslepende ruisonderdrukkende ervaring via deze poort.

De hoofdtelefoon heeft een waarde van $ 199,99, maar als je een HTC 10 schaffen tussen nu en 31 augustus (of zolang de voorraad strekt) dan zul je de hoofdtelefoon gratis te krijgen. In combinatie met de huidige $ 599 prijs van de HTC 10, de HTC 10 komt neer op een gelijkwaardige $ 399 prijs met dit aanbod.

De hoofdtelefoon, JBL Reflect Aware C, bieden ruisonderdrukking, adaptieve lawaaibeheersing, zweet proof bouw, en reflecterende wirwar-vrije kabels. Ze hebben 14.8mm dynamische bestuurders met een frequentiebereik van 10 kHz-22kHz.

Als een fan van de HTC 10 hoge resolutie audio, koptelefoon met oordopjes, en ruisonderdrukkingstechnologie, vooral voor mijn frequente vluchten, kan ik snel een paar van deze oordopjes te bestellen. Het zal interessant zijn om te zien of deze werken met andere USB Type-C apparaten ook.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test