HTC One M9 beoordeling: Iconic metalen dual tone design met focus op personalisatie

Eerder deze maand had ik een kans om 24 uur doorbrengen met de HTC One M9. Nu na meer dan een week met een productie-eenheid, het is duidelijk dat HTC heeft een andere winnaar op zijn handen.

Een zorg die ik had met het begin van de HTC One M9 eenheid was de camera en verhuizen naar een meer standaard 20 megapixel lens. HTC gewerkt aan de software sinds ik voor het eerst uitgetest de M9 en mijn nieuwe foto vergelijking heeft zij uitvoeren op dezelfde manier als de iPhone 6 Plus en Sony Xperia Z3.

Afgezien van de prestaties van de camera, de HTC One M9 verbetert de One iconische ontwerp en is een Android-telefoon die gemakkelijk dia’s in je zak zonder zorgen van het buigen of breken, vooral toen de Amerikaanse klanten zorgeloos dekking.

De HTC One M9 heeft de nieuwste en beste specificaties, met inbegrip van uitbreiding van de opslagcapaciteit door middel van een microSD-kaart. Vijf inch is een goede grootte voor het vasthouden en het potten van de telefoon en met de One M9 zijn iets korter en een beetje smaller dan de One M8, het is nog comfortabeler in gebruik.

De HTC One M8 gleed uit mijn hand meerdere malen geweest en was nooit in staat om de beste smartphone ooit vangen titel ik eerder toegekend aan de HTC One M7. HTC’s verbeteringen in het ontwerp, met name de nok rond de randen en vlakker terug, geven de HTC One M9 een veel beter gevoel in de hand dan de M8.

Terwijl ik ben niet veel van een gouden telefoon vent, gaat het moeilijk zijn voor mij om te beslissen tussen de dual tone goud en zilver of zwart en grijs HTC One M9 bij T-Mobile lanceert zijn model. De dual tone afwerking is uniek en zeer goed gedaan. De gouden randen zijn subtiel en voeg gewoon een splash van kleur zonder opzichtig.

Sinds ik ben zo gewend aan het indrukken van de bovenste knop op de HTC One-apparaten, het kostte me een paar dagen om te wennen aan de zijkant te drukken. Het is een beetje laag voor mij toen ik houd de One M9 in mijn rechterhand, maar zowat perfect voor mijn middelvinger toen ik de M9 houden in mijn linkerhand, dat doe ik veel vaker dan mijn rechter. U kunt altijd terecht op het display van de telefoon door dubbel te tikken op het scherm.

De voorkant stereo luidsprekers klinken fantastisch en met de nieuwe Dolby audio-ondersteuning die u kunt schakelen tussen muziek en theater-modus voor iets ander geluid. In vergelijking met mijn iPhone 6 Plus, de iPhone blijkt een hoger volume. Echter, met een naar beneden gerichte oriëntatie en enkele luidspreker, de kwaliteit niet dicht bij wat HTC kan doen met zijn stereo voorkant naar ontwerp komen.

De evaluatie-eenheid is een internationaal model, dus ik was niet in staat om LTE te ervaren op een Amerikaanse netwerk. Zo is geen van de in de VS gevestigde beoordelingen commentaar geven op levensduur van de batterij op dit moment. Kijk om beoordelingen in Europa voor de prestaties van de batterij feedback. Op de Amerikaanse 3G-netwerken deed het heel goed, maar ik kijk ernaar uit om het testen van een Amerikaanse model om te zien hoe deze overeenkomt met de verbazingwekkende levensduur van de batterij van de iPhone 6 Plus, Sony Xperia Z3, en BlackBerry Passport.

De HTC One Duo camera te vinden op de HTC One M7 en M8 was uniek en biedt een aantal creatieve functies. Familie en vrienden genoten toen ik foto’s gedeeld vanaf deze telefoons en ik hoopte om dezelfde strategie te zien met een verbeterde UltraPixel achteruitrijcamera op de One M9. HTC ging met een meer typische 20 megapixel camera achter. Helaas werd OIS niet inbegrepen.

Eerder postte ik een eerste blik camera vergelijking en ik ben erg blij om verdere verbeteringen in de camera software te zien na slechts twee weken.

U kunt een paar vergelijking foto’s en andere opnamen met de HTC One M9 in mijn ingesloten galerij bekijken. Wilt u de volledige resolutie originele foto’s te zien, kunt u bladeren door deze Flickr-album en beslis voor jezelf. Ik nam foto’s met de iPhone 6 Plus, Sony Xperia Z3, HTC One M8, en de HTC One M9. Ik dacht dat de HTC One M8 was een aanvaardbare camera, maar na het te vergelijken met deze andere telefoons het was duidelijk op de laatste plaats.

Mijn vrouw en ik zijn allebei veroordeeld elke foto en kwam weg met scores bijna gelijk voor de HTC One M9, Sony Xperia Z3 en iPhone 6 Plus. De M9 biedt waarachtiger kleuren dan de iPhone 6 Plus met meer mogelijkheden om in te zoomen, voor de hand liggende, omdat het heeft meer megapixels. In een paar van de landschapsfoto’s, de Ene M9 was een beetje donker en ik denk dat er nog wel wat meer tweaks HTC kan leveren aan de verwerking software.

De voorkant ultrapixelcamera presteerde goed in het vastleggen van mij en mijn vrienden. Ik denk dat dit de perfecte toepassing voor deze HTC camera technologie.

HTC Sense is altijd mijn favoriete Android user interface geweest en HTC biedt een aantal verbeteringen op het gebied van personalisatie met HTC Sense 7.

HTC One M9 Specificaties

Processor: Qualcomm Snapdragon 810 octa-core CPU; display: 5 inch 1080p LCD; RAM: 3GB DDR4; Opslag: 32 GB met een microSD-uitbreidingskaart; Camera: Front geconfronteerd UltraPixel en achter 20 megapixel met saffier glas lenskap; Sprekers: HTC BoomSound voorkant stereoluidsprekers met Dolby Audio; Batterij: 2840 mAh met Quick opladen ondersteuning; Afmetingen: 144,6 x 69,7 x 9,61 mm en 157 gram

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Sense Home is een widget die wordt standaard geladen op de eerste beginscherm paneel. Het geeft uw meest gebruikte apps op basis van je locatie met standaardinstellingen voor thuis, uit, en werk setup out of the box. U kunt plaatsen om de telefoon beter te laten werken voor u, zoals een muziek-en fitness-app gericht widget voor de sportschool aan te passen.

Na meer dan een week, vind ik dat Sense huis doet nu goed op het verstrekken van wat ik wil zien op deze drie locaties. U kunt altijd verwijderen van deze widget en ga met wat je wilt op het startscherm panelen, maar ik moedig u aan om op zijn minst eens te proberen.

Ik hield niet van de map aanbevolen apps bij allen en verwijderd na het zien van een slechte aanbevelingen. U kunt deze map en de map gedownloade apps uit de Sense huis widget te verwijderen / verbergen als je wilt. Eén aspect van de HTC One M9 is dat HTC geeft u volledige controle over de ervaring, met inbegrip van of je wilt het paneel BlinkFeed gebruiken.

Er is ook ondersteuning voor screen lock maaltijd meldingen, maar ik zag ze nooit verschijnen en zouden ze toch wisselen af ​​omdat ik niet zo vaak toch uit eten.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Hardware

deskundige HTC One M9 beoordeling: Gorgeous Android-telefoon met een vleugje déjà vu

Een ander kenmerk is personalisatie aangepaste thema’s. Het is gemakkelijk te downloaden, maken of een thema-apparaat aan te passen met behang, HTC Punt Bekijk behang, kleuren, iconen, geluiden, en lettertypen. Ik hou vooral de gemakkelijke creatie van thema’s uit uw eigen foto’s.

Soms diepste oplossing is om het gehele probleem veranderen.

HTC ook een verbetering van de Punt Bekijk geval ervaring, maar ik denk niet een HTC One M9 versie te testen hebben. Ik heb ook niet BoomSound Connect compatibel sprekers aan het testen van deze nieuwe functie.

Een van mijn favoriete verbeteringen is de mogelijkheid om de navigatieknoppen aan te passen. U kunt maximaal vier knoppen gepositioneerd langs de bodem en met de HTC One M9 lengte toe te voegen op de knop kennisgevingen aan de onderkant zal de manier waarop je omgaat met het scherm en houden u van het hebben van te bereiken hoog te veranderen.

HTC biedt net genoeg aanpassen om te helpen verbeteren van de gebruikerservaring zonder overweldigend mensen met een groot aantal instellingen en andere diverse apps en nutsbedrijven. Ik denk dat de balans is bijna perfect.

Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen zijn nog niet aangekondigd prijzen en beschikbaarheid voor de HTC One M9, maar wijst erop dat de prijzen hetzelfde als wat we zien met de huidige HTC One M8 zal zijn.

Hopelijk zullen we de HTC One M9 lancering in de Verenigde Staten te zien in de komende paar weken. Het lanceerde in Taiwan vorige week. De T-Mobile lancering pagina toont de dual tone goud en zilver model dus ik veronderstel vervoerders kunnen beperkte kleur selecties, omdat zij altijd de neiging om te doen.

HTC blijft haar iconische One ontwerp lijn te verbeteren en de One M9 is zijn best. HTC geluisterd naar feedback van klanten op de One M7 en een M8 met de M9 beter in elk aspect van hardware naar software.

Als je van de HTC One aluminium design, dan zal je van wat HTC biedt in de One M9. The One M9 voelt geweldig in uw hand, en biedt een concurrerende camera ervaring, heeft een uitstekende value-added software, kunt u eenvoudig uw telefoon te personaliseren, is erg snel en responsief en zeer bekwaam.

Het enige wat ik niet graag over de nieuwe HTC One M9 is dat ik nog niet kan kopen op T-Mobile. Eigenlijk, ik ben een beetje teleurgesteld dat er geen OIS steun voor de achteruitrijcamera.

Inzender van de reiziger: 9.5 van de 10

* Merk op dat de afbeeldingen in de galerie onderaan worden gepresenteerd zonder bijschriften. Voor de vergelijking foto’s vindt u de M9 vinden in de linkerbovenhoek, Sony Xperia Z3 in de rechterbovenhoek, HTC One M8 in linksonder, en Apple iPhone 6 Plus in de rechterbenedenhoek. Voor de foto met twee beelden, de M9 boven de 6 Plus. Check out de camera gegevens getoond aan de onderkant van mijn Flickr album voor meer informatie bij het kijken naar deze beelden.

Software

HTC One M9 image en foto vergelijking ga …; ZIE volle galerie; 1-5 van 31; NEXT; VORIGE

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Prijs en beschikbaarheid

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Conclusie