IBM geeft 20 green-business strategie-update

Tech gigant IBM heeft haar 20 (ja, 20!) Over duurzaamheid, die vele voorbeelden van hoe het bedrijf is het eten zijn eigen dogfood om de kosten van elektriciteit te snijden omvat uitgegeven. Ik heb opgeschreven wat van die gegevens via mijn SmartPlanet blog, maar hier is een hoog niveau uitzicht

Vanuit het standpunt van de IT-manager is, is het goed om te weten dat de vier-processor en Unix-gebaseerde POWER 750 Express en Power 755 server platforms waren de eerste onder de nieuwe-achtig Energy Star-gecertificeerd voor Servers specificatie.

Een andere ontwikkeling die u zeker zult waarderen: IBM verpakkingen voor de server merken is nu gemaakt van 100 procent gerecycled thermogevormde kussens. De kussens zelf zijn herbruikbaar (je kunt ze terug naar IBM geven en krijgen ze uit uw installatie!), In 2009, IBM bespaarden ongeveer $ 1.900.000 door hergebruik van 91 ton van dit materiaal.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

? IBM AI gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab

IBM Watson: Dit is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet

IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs

Sinds 1990 heeft IBM 5,1 miljard kilowattuur aan energie door middel van energie-efficiƫnte maatregelen, of $ 370.000.000 in de werkelijke energiekosten bespaard. Alleen al in 2009, snijd het bedrijf 5,4 procent van het totale energieverbruik. Dat was ongeveer $ 26.800.000 in energiebesparing in de afgelopen 12 maanden alleen. En, het gaat ook al IBM loopt ongeveer 450 datacenters over de hele wereld. De nieuwe faciliteit in Raleigh, N.C. als voorbeeld wordt helft van de stroom die wordt gebruikt om vergelijkbare voorzieningen zijn omvang werking.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen; Big Data Analytics, IBM om AI te gebruiken om big data te temmen in zijn tweede Afrikaanse onderzoekslab, Kunstmatige Intelligentie, IBM Watson:? Hier is wat een filmtrailer gemaakt door een AI eruit ziet ; CXO; IBM lanceert industrie platforms, blockchain eenheid en swaps global business services execs