IBM maakt spelen op reimagining de inbox met Vers

Als er een stuk van archaïsche maar noodzakelijke technologie die meer fel gedebatteerd – en verafschuwde – dan het wachtwoord, het is de e-mail inbox.

Net als Google’s Postvak IN of Dropbox’s Mailbox, Vers is IBM ‘s spelen bij het opnieuw uitvinden van de e-mail inbox.

Carolyn Pampino, design director voor enterprise social-oplossingen van IBM, schetste via de telefoon vorige week over hoe IBM Vers komt voort uit push CEO Virginia Rometty voor een herinvestering en upgrade in het erfgoed van IBM in het ontwerp.

Pampino, zichzelf, herinnerde een conferentie een aantal jaren terug waar ze ooit grapte, “E-mail, nu is er een content management probleem als ik ooit wilde op te lossen.”

“De e-mail ervaring is niet reimagined sinds het werd uitgevonden,” Pampino klaagde, het karakteriseren van e-mail als het op dit moment staat als “een platte lijst van dingen komen op je af.”

IBM streeft naar vers met wat Pampino benadrukt als “meer van een focus op mensen” en relevante gesprekken op de werkvloer te onderscheiden. “Het is een gemakkelijke en snelle manier om onmiddellijk te filteren op naam van een persoon,” voegde ze eraan toe.

Het idee, Pampino vereenvoudigd, brengt snel zoekmogelijkheden te zien op de consument sites zoals Amazon of een online retailer in de e-mail ervaring. IBM is ook het inbrengen van een sociaal element Verse door het bevorderen en de integratie van de relaties in de e-mail ervaring door het aanbieden van data inzichten in andere mensen op een bepaalde thread. Pampino gesuggereerd hoe deze accenten kan motiveren hoe een individuele gebruiker wordt omgegaan met zakelijke e-mail.

Pampino verzekert de mobiele ervaring is hetzelfde als de desktop, zodat gebruikers in iemands visitekaartje zoomen, traceren belangrijkste contacten en slijpen op die berichten. Vers is alleen beschikbaar voor iOS en Android, en er zijn geen plannen om uit te breiden naar meer mobiele platforms op dit moment.

IBM, Apple smeden enterprise app pact: Watson, ontmoet iPad; Negeer de naysayers, IBM en Apple werden gemaakt voor elkaar; Grootste verliezers (en een winnaar); magie decennium en Sony Apple’s; Wat zal het team Android doen?

IBM Vers zou ook kunnen dienen als blik op wat er van Big Blue’s zoemden-over samenwerking om te komen met Apple eerder dit jaar bekend gemaakt.

“We zijn zeker in gesprek met Apple om dit en het opzetten van een aantal bijeenkomsten om samen met hen op deze bijzondere app,” antwoordde Pampino. “Dat aankondiging is onderdeel van een grotere inspanning moeten we bij IBM te focussen op hoe we veranderen de manier waarop mensen werken en te transformeren de onderneming.”

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Markeren, een andere recente gegevens deal met Twitter, Pampino verdedigde cloud-gebaseerde IBM Vers als “een ander voorbeeld van het transformeren van de manier waarop we werken.

IBM Vers lanceert in beta deze maand met de eerste groep van gebruikers ingesteld om te beginnen met het programma op 25 november IBM is gericht op algemene beschikbaarheid voor het einde van het eerste kwartaal van 2015.

Eerder deze maand, IBM doordrenkt zijn slimme technologie verder in zijn security portfolio.

Tweehonderd IBM-ingenieurs werden belast met de bouw van het Dynamic Cloud Security suite voor cloud en on-premise-implementaties.

De activa van de portefeuille, die variëren van een betere visualisatie opties om de IBM QRadar veiligheid analytics platform, worden verondersteld om hiaten die tussen on-premise en cloud-gebaseerde apps zou kunnen vallen evenals het bieden van een brug naar de Software-as-a-Service-producten op te lossen en mobiele apparaten.

Geconstrueerd voor het beschermen van gebruikersgegevens en apps op basis van in de cloud, is IBM echt gearing dit product in de richting van bedrijven kiezen voor hybride cloud-implementaties, die in toenemende mate de de facto (of op zijn minst algemeen aanvaard) cloud-model.

Beelden via IBM

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie