IBM te besteden $ 100.000.000 aan gezondheidszorg onderzoek

IBM op donderdag zal de uitrol van een initiatief van $ 100.000.000 aan zijn onderzoek divisie zich richten op de gezondheidszorg doorbraken en nieuwe technologieën. Het is ook van plan om “tientallen” van artsen te huren, samen met verpleegkundigen, artsen en anderen om samen te werken met de wetenschappers.

$ 100 miljoen investering zal worden geleverd in drie jaar en kijken naar IBM’s systemen, diensten, cloud computing, analytics en nieuwe markten versmelten zoals nanomedicine met real-world patiëntenzorg. Big Blue negen onderzoekslaboratoria evenals andere buitenposten zal zich richten op de gezondheidszorg, samen met overheden, bedrijven en universiteiten.

Als voor focus, IBM zei dat het zal zich richten op drie belangrijke gebieden

De aftrap voor de gezondheidszorg duwen, IBM zei dat het heeft drie onderzoekssamenwerking ventures gevormd. Die inspanningen omvatten

Werken met Europa’s Hypergenes consortium om de genetische variaties die leiden tot hoge bloeddruk en de orgaanschade die volgt vinden.

Het bouwen van een evidence-based klinische zorg-systeem met de Chinese Universiteit van Peking People’s Hospital om zich te concentreren op disease management en best practices. Het systeem — genaamd evidence-based patiënt centric collaborative care (ePC3) — is bedoeld om medische fouten te snijden, de efficiëntie te verbeteren en het verbeteren van de patiëntenzorg via elektronische medische dossiers. De Peking ziekenhuis 7-8 interne systemen te consolideren in ePC3.

Samenwerken met de National Account Service Company claims te verwerken en te evolueren pensioenregelingen als de omstandigheden dat toelaten.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Het gebruik van ruwe gezondheidsgegevens op de behandeling benaderingen te bewijzen en vervolgens te leveren persoonlijke verzorging. In het bijzonder, IBM heeft het over het analyseren van de gegevens van geavanceerde diagnose van dingen zoals lab tests en EKGs om beter om problemen op te sporen en in te grijpen als dat nodig is;. Prikkels om de gezondheidszorg te verschuiven naar een die beloont uitkomsten in plaats van het volume van de zorg. IBM heeft het over bedrijfsprocessen veranderingen voor de gezondheidszorg evenals nieuwe betaling modellen;. Privacy en beveiliging van patiëntgegevens.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september