IBM’s SoftLayer overname raakt één jaar mark, lanceert diensten

IBM’s SoftLayer cloud service gestart met een reeks van diensten die draaien rond de ontwikkeling van het Watson platform, software gedefinieerd opslag en uitbreiding van haar marktplaats van partners.

2014 Cloud Prioriteiten survey

Big Blue’s SoftLayer, een $ 2 miljard dollar overname van een jaar geleden, is de primaire paard van IBM in de hybride cloud race. IBM is verhuizen naar hyperscale providers zoals Amazon Web Services, Google en Microsoft Azure uitdagen. De bredere thema is dat IBM combineert SoftLayer met zijn hardware, software en diensten te richten op hybride datacenters.

Cloud computing is onverzadigbaar schrokken meer van de backend services die macht bedrijven. Maar sommige bedrijven hebben apps met privacy, beveiliging en regelgeving eist dat de wolk in de weg. Hier ziet u hoe u de juiste mix van publieke cloud en private cloud te vinden.

Zoals voor benchmarks, IBM zei dat 6.000 klanten, waaronder Whirlpool, Sicoss Group en Generali zijn gemigreerd naar SoftLayer tot op zekere hoogte en het bedrijf heeft opgebouwd uit zijn partner netwerk om mee te gaan met 28 datacenters. IBM is van plan op de opening vier datacenters die zal draaien op het bedrijf Power Systems in het derde kwartaal als onderdeel van haar 1200000000 $ cloud investeringen.

De nieuwe diensten omvatten SoftLayer

Voor de goede orde, heeft IBM zijn cloud markt uitgebreid en heeft nu 300 verschillende services die draaien rond data en analyse, ontwikkeling en enterprise relationship management.

verder lezen

Watson Developer Cloud op SoftLayer te helpen bouwen aan een ecosysteem voor cognitieve computergebruik;. Een Watson Engagement Advisor op SoftLayer voor natuurlijke taal big data queries;. Een uitbreiding van het Bluemix platform as a service aanbieden op SoftLayer;. Elastic opslag cloud te verbinden en op -premise gegevens. Geautomatiseerd service management genaamd IBM Cloud Modular die omgevingen regeert;. Jumpgate, die zorgt voor interoperabiliteit tussen hybride cloud-omgevingen. Jumpgate maakt OpenStack application programming interfaces interoperabel zijn met de eigen leverancier van API’s.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

AWS ‘Vogels op hybride cloud, mobiel, big data, technische schuld; IBM breidt big data-mogelijkheden op cloud markt; hybride cloud:? Welke kant zal het evenwicht tip tussen publieke en private; IBM daalt opslagkosten SoftLayer cloud dichter bij zijn rivalen; Enterprise reuzen en cloud computing: Wat cloudwashing vs. echte DNA-veranderingen, Infrastructure as a service:? Eigenlijk alleen een drie-paardenrace?

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen