iBuyPower pepermuntjes nieuwe CoinMine desktops voor Bitcoin mijnbouw

Regelmatige lezers van deze site zal ongetwijfeld op de hoogte van de razernij omliggende Bitcoin en andere virtuele valuta’s, met inbegrip van de huisnijverheid dat is opgedoken op “mijn” de “munten.” Een groot deel van die industrie vertrouwt op de mijnbouw hardware – niet de pikhouwelen en assen van de oorspronkelijke 49ers, maar computers met high-powered grafische kaarten die de nodige berekeningen sneller kunnen uitvoeren om meer munten te verdienen.

In het eerste deel van mijn twee-delige serie over hoe om daadwerkelijk te kopen en te verkopen Bitcoins, kijk ik naar de theorie en de onderbouwing van de Bitcoin systeem.

Op de top zijn er volwaardige mijnbouwactiviteiten, maar gewone mensen kunnen krijgen in op de actie ook. Zo heeft mijn de website collega Jason O’Grady onlangs beschreven, hoe je kunt de mijne virtuele munten op een Mac. Terwijl de mainstream pc-makers grotendeels hebben verzet tegen de marketing van hun systemen voor de coin-mining doeleinden, is boutique bedrijf iBuyPower het testen van de wateren met een nieuwe line-up dat het uiten van de bevordering voor de taak.

Niet verrassend noemde de CoinMine-reeks heeft de nieuwe desktops niet veel anders dan het bedrijf gaming rigs lijken, hoewel ze van cruciaal beginnen met een paar van de AMD Radeon R9 280X grafische kaarten als onderdeel van de basisconfiguratie. Er zijn een paar van CoinMine desktops, de ene met AMD-processors en de andere Intel CPU’s. Zoals verwacht, de AMD-gebaseerde model begint bij een lagere prijs ($ 999), en de basis configuratie beschikt over een FX-4300 processor, 4 GB RAM, 500 GB en DVD-brander.

Zij beroept zich op conventionele luchtkoeling, maar de Intel versie, die begint bij een veel hogere prijs $ 1.559, inclusief vloeistofkoeling. Dat is van cruciaal belang, omdat de warmte van de GPU operaties is een bekend probleem voor Bitcoin mijnbouw. De Intel-systeem wordt ook geleverd met een Core i3-4130 Haswell processor, 8 GB RAM-geheugen, terabyte harde schijf en DVD-brander. U kunt elk model naar hartelust aanpassen, het toevoegen van een derde grafische kaart (of downgraden naar een enkele) of het upgraden van de processor, RAM, opslag, koeling, enz.

We zullen zien of dit is het begin van een trend van pc-leveranciers, maar het is hoogst twijfelachtig dat we een Dell of HP “mining” line-up te zien in de toekomst. Ben je van plan op de toetreding tot de Bitcoin mijnbouw gemeenschap? Zo ja, kan u voor ogen zelf de aankoop van een van deze desktops om uw mijnbouwactiviteiten te helpen? Laat het ons weten in de sectie Talkback hieronder.

[Via TechSpot]

Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren

Windows 10, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, hardware, Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, Windows 10, Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ toets te bouwen 14.915 nu beschikbaar voor pC’s, telefoons

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Microsoft’s Windows 10 ‘Redstone 2’ proef build 14915 nu beschikbaar voor PC’s, telefoons