IDC voorspelt smartphone groei van 45% te bereiken in 2012

De markt voor mobiele telefoons is een groei-industrie, maar volgens het laatste rapport van IDC groei voor 2012 zal naar verwachting slechts 1,4% in vergelijking met vorig jaar. Meer dan 1,7 miljard mobiele telefoons zal dit jaar worden geleverd met het voorspelde aantal bereiken van 2,2 miljard in 2016. Als je kijkt naar de smartphone markt hoewel je serieuze groei zien met een stijging van 45,1% in 2012 ten opzichte van vorig jaar. Mijn waarnemingen bevestigen dat smartphones verschijnen in de handen van mensen die nu meer dan de standaard mobiele telefoons en als gesubsidieerde lancering prijzen verschijnen regelmatig op het niveau van $ 50 of $ 99 zijn er niet veel redenen waarom u een smartphone niet zou kopen van uw provider.

Ik doe er niet veel voorraad in toekomstige voorspellingen voor de Moble telefoon markt sinds dingen te snel om te voorspellen wat er gaat gebeuren in vier jaar tijd veranderen, maar de analisten en experts houden het maken van die voorspellingen. Zoals je kunt zien in de onderstaande tabel van IDC, voorspellen ze dat Android dominant blijft met bijna 65% van de markt, iOS zal stagneren blijven op circa 19%, Windows Phone zal groeien 2,6-11,5%, en BlackBerry zal vrij blijven constant op ongeveer 4%. Het is moeilijk te voorspellen wat er zal gebeuren met RIM te beginnen in 2013 met de release van BB OS 10 en als Windows Phone 8 zal echt kopers aan te trekken om het te stuwen in de dubbele cijfers in vier jaar. Ik ben het eens met het Android en iOS voorspellingen hoewel als deze vrij stabiel hebben gehouden en zal waarschijnlijk op deze manier voort te zetten.

Android is het duidelijk, onbetwist marktleider in de markt voor smartphones en Samsung plukt deze voordelen. LG Electronics en Sony beginnen hun verkoop te verbeteren ook. HTC en Motorola hebben ook uitstekende Android-apparaten, maar deze studie niet aanwezig fabrikant specifieke gegevens.

De iPhone blijft de duurste apparaat in de smartphone line-up en als Android en Windows Phone toestel prijzen dalen zal de iPhone buiten bereik blijven voor veel mensen. Apple maakt een gezonde winst op de verkoop van de iPhone en dat de strategie werkt voor hen dus steken op het marktaandeel van 18-19% kan prima voor Apple zijn.

Nokia en HTC Windows Phone noodzaak om te slagen om voor hen relevante in de smartphone ruimte te blijven. HTC maakt Android-apparaten, maar lijkt niet genoeg van hen te verkopen om succesvol te blijven. Ik vind de HTC en Nokia Windows Phone 8 apparaten heel overtuigend zijn en als Microsoft en de vervoerders te bevorderen het platform hebben ze een reële kans op het verwerven van dat nummer drie plek.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7