IDF 2016: Intel legt haar 5G, ivd strategie

De Joule maker bestuur stelt mensen in staat om een ​​ivd begrip snel en goedkoop te nemen van een prototype in productie.

5G is echt over de machines, “Sandra Rivera, vice-president van Intel’s Data Center Group, zei op het Intel Developer Forum in San Francisco op dinsdag.” De tientallen miljarden machines en sensoren die zal verbinden en het weefsel van onze toekomst netwerken.

Op IDF, Intel demonstreerde op meerdere manieren hoe het is gericht op de verwerking van stroom te voorzien voor die machines. De chipmaker introduceerde meerdere modules zijn ontworpen voor allerlei ivd-toepassingen. De Joule maker board, bijvoorbeeld, stelt mensen in staat om een ​​ivd begrip snel en goedkoop te nemen van een prototype in productie. Het system-on-module, uitgerust met Intel RealSense camera, is een laagvermogen pakket dat kan worden gebruikt voor robotica, industriële ivd VR en andere toepassingen. Intussen is de Euclid developer kit is in feite een self-contained computer gebouwd voor robotica. Het heeft een Intel Atom-processor, aan boord van de communicatie, de beweging en de positie sensoren en een batterij.

Tijdens Intel CEO Brian Krzanich’s toespraak, een andere uitvoerende zwaargewicht, GE CEO Jeff Immelt, bij hem op het podium naar huis te rijden hoe Intel rekenkracht een integraal onderdeel van grootschalige ivd-toepassingen zoals industriële ivd en de ontwikkeling van slimme steden zullen zijn.

Industriële productiviteit heeft echt gedaald als te laat. Oude IT-tools zijn echt niet krijgen van het gedaan, “zei hij.” In het geval van GE, we eigenlijk zeggen dat elke industriële onderneming te transformeren naar een digitale bedrijf te zijn – dit is niet een keuze … Of je omarmen de toekomst of je bent … niet van plan om de behoeften van uw klanten te voldoen.

Dat gezegd hebbende, industriële ivd niet cloud-gebaseerde de consument kant, met meer bedrijven geneigd te vertrouwen op randapparatuur te verwerken. Als voorbeeld, toonde ze een slimme straatlantaarn, aangedreven door Intel Atom processors. De straatverlichting verzamelt metadata over nabijgelegen voetgangersgebied voetverkeer zoals hoeveel mensen liepen door, hoe snel ze gaan en in welke richting.

GE Chief Digital Officer John Gordon benadrukte dat de straatverlichting alleen metadata verzamelen – geen persoonlijke gegevens. De informatie kan worden gebruikt, uiteraard, om te helpen stedenbouwkundigen beheren voetverkeer. Ontwikkelaars kunnen ook manieren om de metadata te gebruiken om toepassingen op gebieden zoals gezondheidszorg te produceren te vinden, zei Gordon.

Samen met het toevoegen van processing power om ivd apparaten en het verstrekken van servers voor de cloud, is Intel probeert om het netwerk transformatie naar 5G mogelijk te maken. Zo worden de Intel Architecture processors geoptimaliseerd voor gevirtualiseerde omgevingen, terwijl Intel QuickAssist Acceleration Technology levert diensten zoals encryptie en compressie voor gevirtualiseerde instantiaties.

Intel legt haar 5G, ivd strategie; Intel CEO Brian Krzanich onthult Project Alloy; Microsoft geeft invulling aan haar Windows 10 mixed-reality roadmap, Intel, ARM smeden gieterij partnerschap inzet op de productie dapperheid; Microsoft breidt opnieuw ondersteuning voor Windows 7, 8,1 Skylake gebaseerde apparaten; Intel nemen de zes-core processors mainstream in 2018

Terwijl we nog naar de “killer app” voor 5G, zie “een groot deel van de use cases uitrollen van vandaag zijn in gevirtualiseerde EPC”, zei Rivera.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

IDF 2016