IHS: iPad Mini retina zendingen zal niet de vraag te voldoen in Q4

Tabletten kunnen te veel krediet hebben gekregen voor het opnieuw uitvinden van computing. Het is heel goed mogelijk dat de tabletten zijn een interim-apparaat op de weg naar iets nieuws.

Als het de nieuwe iPad mini met Retina-display op dinsdag introduceerde, heeft Apple niet over een definitieve schip datum voor de nieuwe tablet – behalve om te zeggen dat het “later komt in november.”

Maar zelfs als de nieuwste sized-down iOS tablet maakt een debuut op de markt in de komende maand, dat betekent niet dat iedereen die men wil gaat om een ​​te krijgen.

Een nieuw rapport van IHS iSuppli is het eens met veel van de geruchten over supply chain vraagstukken die; zijn circuleren al maanden, waarschijnlijk veroorzaakt wat velen hebben geïnterpreteerd om een ​​vertraagde onthulling laat staan ​​een onzekere beschikbaarheid tijdlijn.

De bottom line is dat het aanbod niet in staat om aan de vraag te voldoen zal zijn vanwege de beperkte productie van die begeerde, glanzend Retina Display, volgens het marktonderzoeksbureau.

Interessant is, dat lijkt niet een probleem voor de iPad Air, en het onderwerp is niet oogstte bijna net zo veel aandacht (indien van toepassing op alle) voor de grotere, 9,7-inch form factor in het algemeen.

De verdeling gaat als volgt: IHS analisten voorspellen dat Apple alleen in staat zal zijn om het zuiden van vier miljoen eenheden van de tweede generatie iPad mini in Q4 verzenden – misschien zelfs zo weinig als 3.000.000.

Dat zou neerkomen op slechts een derde van de verwachte 8,9 miljoen eenheden gevraagd door consumenten. Gezien het feit dat het vierde kwartaal is ook de feestdagen, zoals de verwachtingen niet helemaal onredelijk – althans voor Apple gezien hoe vaak het beschikt over de omzet in de miljoenen tijdens de lancering in het weekend voor de vorige iPhones en iPads.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Mobility, $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Aan de andere kant, IHS analisten voorspeld dat het aanbod de vraag zal voldoen beter zodra het eerste kwartaal, het toevoegen van het voorbehoud dat “met de Chinese Nieuwjaar vallen aan het einde van januari, moeilijkheden aanbod op de nieuwe mini kon blijven hangen in februari of maart van 2014. ”

China is de tweede grootste markt van Apple in de totale omzet, en we hebben al eerder deze week besproken business strategie van Apple in de Chinese markt hier op de website. Het volstaat te zeggen dat ook een redelijke waarschuwing rekening te houden.

Voor klanten die gewoon niet kan wachten op een iPad mini en wil je niet om de dop van $ 500 + voor een iPad Air, wordt de eerste generatie nog steeds beschikbaar zijn, te beginnen bij $ 299;. Een gerenoveerd model kan ook de truc doen ; te beginnen bij $ 249.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7