Indiase leveranciers te beantwoorden BYOD beveiligingsbehoeften

Verschillende organisaties tegenwoordig mogelijk, en stimuleren medewerkers hun eigen smartphones, tablets brengen en laptops werken. Sommige van deze bedrijven geven ook de werknemers een vergoeding om hun eigen apparaten te kopen en te gebruiken voor het werk.

Dit bring-your-own-device (BYOD) trend, echter, vormt een uitdaging voor de traditionele IT-afdelingen die een grotere controle over elk apparaat op het netwerk de voorkeur.

Afgezien van persoonlijke apparaten, werknemers gebruik maken van online diensten voor het werk verweven met hun persoonlijke ecosysteem. Verschillende mensen gebruik maken van sociale netwerken voor werk doeleinden, zoals werving, marketing en onderzoek en veel liever gebruik van online opslag en samenwerking diensten aan werkbestanden of zakelijke communicatie in plaats van door de organisatie beheerde applicaties te delen.

Dergelijke consumenten toepassingen, diensten en apparaten zijn invasie kantoorruimten en het vullen van zakelijke behoeften. In sommige gevallen wordt dit door geeky individuen zonder de steun van het bedrijf. Er zijn echter een aantal bedrijven omarmen het idee van online diensten en persoonlijke apparaten om de productiviteit te verbeteren en de IT-kosten.

Jay Vikram Bakshi, directeur van een Delhi-gebaseerde digitale marketing bureau Digiqom, ziet het als een positieve trend. Hij beweerde: “Het hele idee is om te profiteren van de kostenbesparingen van vaste naar pay-per-use, en bovendien profiteren van de open API’s (application programming interfaces) aan te passen en traditionele gebruiken te wijzigen in de schaal, flexibiliteit en innovatief gebruik. ”

Er is natuurlijk de andere kant van deze onbeheerde adoptie van cloud-diensten en apparatuur van de consument in het bedrijfsleven – de beveiliging uitdagingen die door de opslag, het beheer en de overdracht van bedrijfsgegevens gebracht.

IT-afdelingen hebben moeite met het bijhouden van hoe en waar corporate data wordt gebruikt. Volgens Symantec Internet Security Threat Report, omdat gebruikers verschuiven naar mobiele en cloud, zo zal aanvallers. Het mag dan ook geen verrassing dat mobiele platforms en cloud-diensten zullen waarschijnlijk doelen voor aanvallen en inbreuken in 2013. De snelle opkomst van Android malware in 2012 bevestigt dit.

De bedreigingen zijn meestal gevolgd door een aanbod van leveranciers. India telecom speler Bharti Airtel, bijvoorbeeld, gestart met een nieuwe dienst – Dynamic Mobile Exchange-oplossing – die wordt aangeprezen om organisaties te helpen vast te stellen BYOD, zonder afbreuk te doen aan de beveiliging van gegevens. De dienst biedt data “containervervoer” en veilige browser voor toepassingen benaderd met single sign-on over meerdere apparaat platforms, en stelt IT-beheerders security policies, instellingen van het apparaat, certificaten, applicaties en besturingssystemen op afstand te beheren.

Mobiliteit; Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden, Bring Your Own Device; BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s, Cloud, we kunnen komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek? Hardware; Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform

Bij de aankondiging, Drew Kelton, voorzitter van Airtel Business van Bharti Airtel, zei: “Met de veranderende zakelijke omgeving, de jeugd gedreven trends als BYOD wint terrein in India Volgens ramingen van de bedrijfstak, ongeveer 70 procent van alle smartphone bezitten professionals zijn nu. met behulp van hun persoonlijke apparaten toegang tot bedrijfsgegevens, maar bijna 80 procent van de hedendaagse BYOD-activiteit blijft onvoldoende beheerd omwille van verschillende bezorgdheid over de veiligheid.

“Dit vraagt ​​om bedrijven om innovatieve oplossingen die hen in staat stellen om de controle en voordeel te nemen van BYOD fenomeen uit te voeren – zonder verlies van bedrijfsgegevens,” Kelton toegevoegd.

Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden

BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s

Kunnen we komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek?

Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform