Intel’s Thunderbolt beloven: Het draait allemaal om minder draden

Intel’s Thunderbolt-technologie is een natte droom voor techies: Het loopt op 10 Gbps, kan een full HD-film over te dragen in minder dan 30 seconden en maakt gebruik van twee communicatieprotocollen voor de overdracht en geeft gegevens. Geeks zijn watertanden.

Thunderbolt zal enorm zijn, maar zodra de geekspeak wordt opzij geschoven de impact van de nieuwste technologie van Intel komt neer op twee woorden: Minder draden.

Iedereen die heeft gehad op een pc onlangs verplaatst weet het nest van de rat dat schuilt achter de computer zaak. In een notendop, uw PC bedrading is net zo rommelig als de gemiddelde datacenter, behalve op een kleinere schaal. Deze draden kunnen opeten keer dat je kon beter elders te gebruiken.

nieuwste MacBooks van Apple zal de eerste zijn om Thunderbolt gebruiken, maar er zeker van andere pc-makers zal toetreden tot de club.

U kunt gaan door middel van verklaring van Intel, onze primer en diverse andere neemt, maar de grootste afhaalmaaltijd is de bedrading. Er is veel gepraat Thunderbolt te verteren. Echter, Intel won mij over met deze lijn

Alle Thunderbolt-technologie apparaten delen een gemeenschappelijke connector, en laat mensen gewoon daisy-chain hun apparaten ene na de andere, met elkaar verbonden door elektrische of optische kabels.

De rest van de Thunderbolt details zijn louter jus. sloot net nest dat rat achter mijn desktop en ik ben in.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek