iOS 8 beta 2 gezaaid voor ontwikkelaars

Apple iOS gezaaid 8 beta 2 voor geregistreerde ontwikkelaars vandaag met een aantal nieuwe features en stabiliteit verbeteringen. De nieuwe iOS 8 beta 2 build, geëtiketteerd 12A4297e, markeert de terugkeer van de speciale Podcasts-app en een Safari-functie die blokken advertenties automatisch omgeleid naar de App Store. Safari bevat ook een nieuwe snufje naar het tabblad weergave.

Volgens de release notes, uitgegeven door BGR, heeft Apple een aantal bugs geplet in beta 2 met inbegrip van apps crashen op lancering wanneer hersteld van een back-up. Apple merkt ook op dat iCloud Backups niet volledig kunnen worden hersteld naar uw apparaat en stelt dat ontwikkelaars gebruiken iTunes om een ​​back-up en terugzetten van iOS 8 beta-apparaten.

Apple noemt ook een aantal bekende problemen, met inbegrip van verminderde levensduur van de batterij als gevolg van uitgebreide console logging van NCLaunchstats en dat de CoreBluetooth staat Conservering & Restauratie werkt niet. Beta 2 bevat ook een aantal wijzigingen, bug fixes en bleef bekende problemen met functies zoals Handoff, HealthKit, HomeKit, iCloud Drive, iCloud Keychain en toetsenborden.

MacRumors is het bijhouden van een aantal waargenomen veranderingen in beta 2, met inbegrip van

Een MacRumors forum thread is het bijhouden van de veranderingen in iOS 8 beta 2, met inbegrip van de herenigde Podcasts app, de Bug Reporter app en iCloud’s, in nog meer detail.

Disclaimer: iOS 8 bèta’s zijn bedoeld voor ontwikkelaars het testen van hun apps. iOS 8 bèta’s zijn niet geschikt voor de productie van apparaten en kunnen verlies van gegevens veroorzaken en onder andere beveiligingsproblemen.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

App Store-aankopen worden opnieuw gesorteerd per aankoopdatum; Apple’s QuickType toetsenbord is nu beschikbaar op de iPad (maar niet op de iPad 2), de helderheid toggle (in Instellingen> Wallpaper en helderheid) wordt weer aan het werk, een nieuwe iCloud’s pop-up bij het openen van de Foto’s-app en de mogelijkheid om te schakelen iCloud Photo Library (die fotostream uitgeschakeld); Overdracht werkt nu tussen iOS 8b2 en Yosemite b2 apparaten

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten