iPhone 5C zou de eerste Apple product te krasbestendig Liquidmetal gebruiken

Een rapport van Taiwan Apple Daily beweert een geassembleerde iPhone 5C, de low-cost iPhone gekletst worden aangekondigd op 10 september, overleven een informele zak proef met geen zichtbare krassen op zijn achterste plastic omhulsel te laten zien. In het, een anoniem persoon plaatst de 5C in een gallon hersluitbaar zakje met munten, sleutels, schroeven, paperclips en, wat lijkt op een zaklantaarn, dan sluit en schudt de zak krachtig.

Na de schudtest, degene sleept de sleutels, schroeven en munten over het oppervlak van de kunststof schaal in een poging om krabben. Na de invoering van de roze 5C aan de tand, de reflectie op de achterkant van de shell toont geen zichtbare krassen dan ook, in ieder geval op de resolutie van de video’s. De implicatie is dat Apple een nieuw proces kan hebben gebruikt om het plastic zeer krasbestendig te maken.

Apple geconfronteerd met talrijke klachten (en een class-action rechtszaak) in 2005 als gevolg van hoe gemakkelijk plastic oppervlak aanhoudende krassen de originele iPod nano’s. In augustus 2010 Apple verworven Liquidmetal en de nieuwe metallic / glas stof die twee keer de sterkte van titanium, maar de vormbaarheid van plastic heeft. Dan, eind 2010, Apple een patentaanvraag ingediend voor “Nitriding Stainless Steel voor Consumer Electronic Products”, die krassen weerstaat door het plaatsen van een laag van nitride over een roestvrij stalen buitenkant.

Hmmm …

Wees niet verbaasd als de zaak iPhone 5C is vervaardigd uit-nitride gecoate Liquidmetal.

De video toont ook enkele nauwkeurige metingen van het apparaat. Het meten 24.55mm x 59.13mm x 8.98mm in de video, de iPhone 5C komt op iets groter dan de iPhone 5.

Hier is de video van de iPhone 5C Shake N Bake-test

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten