iPhone 5S outsold iPhone 5c 3-1 in het Verenigd Koninkrijk

Apple’s iPhone 5s blijkt een hit met Britse consumenten zijn, althans in vergelijking met de goedkopere iPhone 5c, maar over het algemeen deel van de omzet in het land van Apple is nog steeds minder dan het was een jaar geleden.

Dat is volgens de nieuwe cijfers op basis van Kantar Wereld Panel ComTech’s consumentenonderzoek data voor de verkoop gedurende de drie maanden tot eind oktober.

Groot-Brittannië is een lichtpuntje voor Apple’s iPhone 5s / 5c release in andere moeilijke omstandigheden in Europa voor Apple.

We vergelijken kenmerken, specificaties en nog veel meer voor de nieuwste vlaggenschip van Apple en Nokia’s smartphones.

Ondanks; opnemen lancering verkoop; het bereiken van Nine Million voor de twee modellen in september, het aandeel van elk kwartaal de verkoop van smartphones van Apple blijft schuiven in de Europese big five – Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. Een jaar geleden iOS bestaat 20 procent van de omzet, die vandaag de dag is gedaald tot 15,8 procent, volgens Kantar, waardoor Windows Phone een grotere verkoper in Italië en op het punt om iOS halen in Frankrijk en Spanje.

vallende Apple’s aandeel in tegenstelling tot winst over het jaar door Android en Windows Phone, die rond vijf procentpunten elk respectievelijk naar 70,9 procent en 10,2 procent in heel Europa de big five.

Zelfs in het Verenigd Koninkrijk, waar Apple heeft zijn grootste winkel tellen in Europa, heeft het iOS aandeel van de verkoop vandaag gedaald van 32,7 procent een jaar geleden naar 28,7 procent.

Terwijl de iPhone 5s omzet overtreffen 5c in het Verenigd Koninkrijk, Kantar consumer insights director Dominic Sunnebo opgemerkt dat de iPhone 5c helpt trekken nieuwe consumenten in de VS van andere merken.

Kantar zegt iPhone 5s, 5c vrijlating niet zo succesvol als de iPhone 5, Apple iPhone 5s review: De beste wordt steeds beter, Tijd om te upgraden: iPhone 5s of Android?

“Bijna de helft van de iPhone-eigenaars 5c overgestapt van concurrerende merken, met name Samsung en LG, in vergelijking met 80 procent van de 5s eigenaren die een upgrade van een eerdere iPhone-model,” Sunnebo schreef.

In het geval van de Nokia Lumia gedomineerde verkoop van Windows Phone-apparaten is het de goedkopere apparaten, zoals Nokia’s Lumia 520 en 620 rijden opkomst van het platform in het afgelopen jaar.

Hardware; Bouw zelf een $ 10 VR-headset, Apple, Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store, iOS, iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval het is een pittige, stabiele puinhoop, hardware, Apple om te upgraden Mac line-up dit jaar, stylus ondersteuning iPad volgend jaar: Rapport

“In Groot-Brittannië, bijna driekwart van de Nokia Lumia de omzet in de laatste periode waren low-end apparaten zoals de Lumia 520 en 620 – een patroon dat vergelijkbaar is aan de overkant van de andere EU-markten,” Sunnebo genoteerd.

Windows Phone bestaat 11,9 procent van de verkoop van smartphones in het Verenigd Koninkrijk, een stijging van 4,6 procent een jaar geleden, volgens Kantar. In Frankrijk, Windows Phone 12,5 procent aandeel van de verkoop is slechts een snorhaar uit iOS, die goed was voor 15,9 procent van de omzet (een daling van 19,5 procent een jaar geleden), terwijl in Italië, Windows Phone’s 16,1 procent aandeel is al de iOS aandeel van de verduisterde 10,1 procent.

Het probleem dat Windows Phone kunnen helpen en het kwetsen van Apple in Europa zijn de onderste vervoerder subsidies beschikbaar voor de consument, met name Duitsland en Italië, volgens Sunnebo.

Bouw zelf een $ 10 VR-headset

verder lezen

Bye, bye rotte apps: Apple is gericht op het schoonmaken van de App Store

iOS 10 is nog steeds een puinhoop, maar in ieder geval is het een pittig, stabiele puinhoop

Apple dit jaar Mac line-up, iPad stylus ondersteuning volgend jaar te upgraden: Aangeven