iPhone 7: Waarom hebben we nog schelen?

Waarom?

Een lange tijd geleden, in een vallei ver, ver weg (Silicon Valley), was ik een jonge product manager die een verkoop briefing over nieuwe software producten. Een verkoper stak zijn hand op en vroeg: “Waarom hebben we meer software nodig? Ik bedoel, serieus. Hebben we niet al genoeg? ‘

Apple’s evenement gaat van start op 10:00 PDT Woensdag 7 september.

Hij had een punt. Hoewel Facebook, Google, en zelfs Photoshop waren nog minstens een decennium in de toekomst, was de wereld overspoeld met werkende oplossingen die werden de klus te klaren. Was niet genoeg genoeg?

Het is met die vraag in het achterhoofd dat ik vragen waarom die van ons met de iPhone 6s apparaten moeten ook de zorg over de iPhone 7. Zoals velen van jullie weten, ik ben op de iPhone Programma Upgrade. Theoretisch, alles wat ik moet doen is rijden een uur en een half, wachten in de rij voor een uur of twee, invullen papierwerk voor een uur, transfer alles dierbaar me naar een nieuwe telefoon, en rijden terug naar huis voor een uur en een de helft met een nieuwe telefoon.

Volgens een zeer goede gerucht samenvatting 9to5Mac, worden de nieuwe telefoons verondersteld een nieuwe kleur zwart komen. Zo? De meeste van ons gebruiken gevallen toch. Ik deed een informele poll op Twitter, en 69 procent van de respondenten houden hun telefoons in gevallen. Ik heb mijn iPhone 6s Plus had in een zaak, omdat ik het kreeg. Ik weet niet eens meer welke kleur het is. Het kon Rose Gold zijn geweest voor mijn part.

En ja, er wordt verondersteld om een ​​betere camera. Ik ben al voor een betere camera. In feite is de grootste voordeel van de iPhone 6s Plus heeft, voor mij, is de camera. Ik heb een aantal prachtige foto’s van mijn kleine pup genomen. Ik heb de 4K-video voortdurend gebruikt om workshop video’s op 3D printen te produceren.

Ik ben al meer dan tevreden met de camera op de iPhone 6s Plus. Dus, terwijl nog betere foto’s zijn altijd leuk, is het de moeite waard bijna duizend dollar om een ​​betere camera te krijgen? Je kon een fatsoenlijke DSLR voor die prijs te krijgen.

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop; Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; AirPod hoofdtelefoon een derde van de consumenten “betrokken; iPhone 7 Plus : 10 redenen om de Samsung Galaxy Note 7 halen in plaats; iPhone 7:? een brug apparaat voor het 10-jarig jubileum iPhone in 2017, Wat is de beste smartphone voor het krijgen van een signaal? Clue: Het is niet Apple’s iPhone

Oh, laten we eens kijken. De antenne strepen over de bovenkant en onderkant van de achterkant van de telefoon zijn heengaan. En we moeten schelen, waarom? Nogmaals, met de meeste van ons op via gevallen hebben we ze niet zien. En zelfs als we dat deden, so what? Het is een streep. Deal with it.

De processor zou een snellere 2.4Ghz A10, in plaats van de vrij krachtig A9 in het huidige model. Dat is leuk, maar de A9 is al genoeg snel. Ja, de nieuwe camera nodig zou kunnen hebben beter rekenkracht, maar met het risico te klinken als een gebroken record, waarom zouden we schelen? De iPhone 6s is genoeg prima zoals het is.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten

Er is geen verandering wordt gemaakt naar het scherm maten, maar ze moeten om een ​​professioneel kleurbereik te ondersteunen. Ze zijn gekletst levendiger te zijn, net als de kleuren op de iPad Pro 9,7 inch. Betekent dat dat ik in staat om iets te lezen, en dan bedoel ik alles, buiten in de zon? Nee natuurlijk niet. Het betekent alleen dat we in staat zijn om Donald Trump’s haar te zien, gloeien met een fluorescerend oranje, in al die Facebook rants we zien deze dagen.

De grootste van de twee iPhones zou moeten komen met 3 GB RAM. Dat is leuk. Meer RAM-geheugen is altijd leuk. Maar, nogmaals, ik heb geen enkele klacht over de prestaties van de iPhone 6s Plus, dus waar is het rundvlees?

Het is ook leuk dat de iPhone 7 beschikbaar tot 256GB opslagcapaciteit zou moeten zijn. Maar ik heb het nemen van 4K-video’s het hele jaar. Met minimale storage management, heb ik nog steeds 42.7GB beschikbaar op mijn 128GB Plus. Dus, voor iedereen, maar de ergste beetje piggies onder ons, 256GB zal overkill zijn.

Dan is er de “drukgevoelige” Home-knop die blijkbaar niet meer persen, maar simuleert wordt gedrukt. Oke. Wat dan ook. Moeilijk te krijgen enthousiast over een knop dat is niet echt een knop, maar zich voordoet als een. Of zoiets.

Maar waarom?

Tot slot, Apple’s weg te nemen een functie Ik heb lang ingeroepen: de hoofdtelefoonaansluiting. Ik gebruik het om een ​​externe microfoon te bevestigen voor het opnemen van video’s. Ik heb nog niet gevonden een goed alternatief draadloze lavalier oplossing. Echter, in 9to5Mac de samenvatting gerucht, er is een indicatie van Apple kan een Lightning-naar-3.5mm jack adapter bevatten. Als dat zo is, zou het ontbreken van een aansluiting niet de deal-killer zou het anders zijn geweest.

Het punt van dit alles is dat, zeker, de iPhone 7 is de vormgeving tot een mooi genoeg telefoon. Maar, wat dan nog? De iPhone 6s is een verdomd fijne telefoon als het is. persoonlijk gesproken, het is een van mijn twee favoriete all-time-telefoons. Mijn andere favoriet, van terug in de dag, was de Palm Treo. Ik vond de iPhone 6s Plus ongelooflijk nuttig en veel minder vervelend dan ik had verwacht.

Dus, waarom hebben we nodig om ons gebracht door middel van dit alles? Hebben we echt een iPhone 7 nodig? Is er iets, in ieder geval op basis van de geruchten, dat we echt nodig? Tuurlijk, we meestal geven Apple een grote drukte, maar na te denken over dit. Wees eerlijk tegen jezelf. Maakt het je echt uit? Werkelijk?

Of u zorg of niet, laat het ons weten, en ons vertellen waarom, in de onderstaande TalkBack.

U kunt mijn project updates van dag tot dag te volgen op social media. Zorg ervoor dat u om mij te volgen op Twitter op @DavidGewirtz op Facebook op Facebook.com/DavidGewirtz, op Instagram op Instagram.com/DavidGewirtz, en op YouTube op YouTube.com/DavidGewirtzTV.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

strepen out

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Dat is de jack gebrek

meer iphone nieuws