Is dit de meest saaie Tak Van Enterprise Mobility?

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Vraag een man op de straat wat de mobiele enterprise voor hen betekent, en je zult waarschijnlijk een van de twee antwoorden: “Mobile wha” 1) 2) “BYOD.”

Waarom BYOD? Nou, Bring Your Own Device is het een ding dat potentieel raakt ons allemaal arbeiders, niet alleen IT-mensen en ontwikkelaars.

Geen wonder dat BYOD is gegaan volledig, mainstream, – zo veel dat sommige wiseguy experts verkondigen BYOD om zoooo voorbij is, en dat we moeten vrijmoedig gaan dan het.

Dus als BYOD is warm, want het is allen over me, wat is onduidelijk en daarom alles over meh? Traditioneel, zou dat de industriële mobiliteit, of de praktijk van het mobiliseren van field service werknemers.

Mobiliseren veldwerkers heeft een bloeiende gebied al tientallen jaren, met bedrijven uitrusten van hun chauffeurs, monteurs, landmeters enz. Met mobiele apparaten. Het probleem is dat het die we gewend geraakt aan het zien van deze jongens die rond mobiele apparaten. Vandaar dat niet langer roman.

Dat is in het openbaar. Binnen de meeste bedrijven, field service betreft slechts een fractie van de werknemers. Vandaar, obscure.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Ook zijn de mobiele apparaten die door field service traditioneel huiselijke geweest, robuuste toestel draaien van een groen scherm Linux-gebaseerde gebruikersinterface, of, als u Windows Mobile of CE bent “, lucky”. Vandaar, meh.

grote Turnaround

Als je me nog negen maanden geleden had gevraagd, zou ik van harte heb, 100% echode de gevoelens boven. Mobiliseren van kenniswerkers en salesfolks – dat is waar het bij is!

Mijn houding aanpassing begon in november vorig jaar, toen ik de Enterprise Mobility Exchange in Las Vegas bezocht. Op die conferentie, die ondanks zijn naam is alles over field service, leerde ik over Coca-Cola Bottling, dat was het omwisselen van robuuste apparaten voor iPads en hun nieuwe baasjes, de levering chauffeurs aan te moedigen, te installeren en te spelen Angry Birds en andere spellen.

Waarom? Omdat drivers zou beginnen te krijgen emotioneel gehecht aan hun iPads en verzorgen van hen als hun eigendom. Inderdaad, Coca-Cola bleek dat de breuk tarieven voor de iPads lager is dan de duurdere, zwaar gepantserde tegenhangers waren.

Toen leerde ik over Aviva, ‘s werelds 6de grootste verzekeraar, het inzetten van BlackBerry PlayBooks haar risico inspecteurs dat zij hoopt gobs van tijd en geld besparen door het maken van haar inspecteurs 2-3 keer zo productief.

En toen hoorde ik tot CEO Rich Padula keynote speech Syclo Mobile bij (nu een dochteronderneming van SAP) gebruikersconferentie van het bedrijf vorige week. U kunt het antwoord van deze en andere toespraken, waaronder platform roadmap Syclo’s, hier te vangen, en download de presentaties hier.

De vooraanstaande leverancier van field service apps, is Syclo al sinds de late jaren 1990 geweest. Dus niet alleen heeft het overleeft het tijdperk waarin ruggedized WinMo apparaten waren de enige wedstrijd in de stad, maar het bloeide, met 600 klanten als bewijs.

Hier waren enkele van de fascinerende verhalen klant Padula gedeelde

De MGM Grand Hotels wilde haar kamer onderhoudsmensen efficiënter te maken. Dus als onderdeel van een Syclo mobiele asset management oplossing, it vastgehouden “kleine barcodes rond het kozijn van elke kamer”, zegt Padula, die de reparateurs zouden kunnen scannen als zij gingen in plaats van typen.

De resultaten waren geweldig voor de eerste paar weken. Maar de onderhoudsafdeling vergat om het huishouden te vertellen. Dus de maandag na dat, de techs ontdekt dat de meiden alle barcodes had geschrobd off. Moraal van dit verhaal: je nodig hebt “goede interdepartementale communicatie,” zei Padula.

Mobiliseren kunnen processen drastisch te verkorten. Wat is er zo spannend aan? Nou, dat kan een hoop tijd en geld besparen.

Mobile werkorders helpen HP’s repairpeople besparen gemiddeld 45 minuten per dag. Voor een full-time werknemer het maken van $ 30 per uur, dat komt neer op $ 5600 in besparingen per jaar. De kosten van het beheer van een werkorder in de gezondheidszorg leverancier Johnson & Johnson, ondertussen, daalde met de helft, tot $ 4,50 van $ 9.

Tot slot, Syclo, als je het kunt geloven, probeerde out-innoveren Apple. Terug in 2004, introduceerde een Siri-achtige voice control-functie voor een inventory management app. Ja, acht jaar geleden. De functie gebruikers in staat stelde om gegevens in te voeren en te verplaatsen door de schermen door te spreken in zijn apparaat, in plaats van het gebruik van een stylus of (gehandschoende) met de hand.

De voice-technologie werd in een aantal grote magazijnen aangenomen, volgens Padula, maar uiteindelijk is mislukt omdat de werknemers in onderhoud magazijnen niet zou gebruiken. “We kregen nooit de goedkeuring we wilden,” zei hij.

Padula was niet duidelijk waarom voice control mislukt, maar ik vraag me af of de reden was gelijk helemaal waarom spraakgestuurde auto-computers zijn geen realiteit nog.

Al met al, zou je kunnen zeggen dat mijn houding ten opzichte van mobiliteit field service is 180 graden anders dan het minder dan een jaar geleden was. Er zijn veel verhalen te vertellen. Heeft u wilt delen? Doe dit dan in de reacties hieronder.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september