Is het niet de internetsite van de grote gelijkmaker?

Tijdens mijn verblijf in de Verenigde Staten vorige week, CNN uitgezonden een programma waarin psychologen getest 133 kinderen, van 4 tot 5 en 9 tot 10, in een studie om te kijken naar raciale biasness onder Amerikaanse kinderen.

Eerder toegediend in de jaren 1940, werd de Doll Test hier opnieuw om de effecten van raciale desegregatie te meten, 60 jaar na de Amerikaanse scholen eindigde een regime waar de kinderen werden gescheiden door de kleur van hun huid. In de test werden de kinderen getoond verscheidene poppen in verschillende tinten en gevraagd naar een bepaalde kleur in reactie op een aantal vragen.

Gevraagd om te wijzen op het beeld van een kind dat ze dachten dat was slecht, een witte kind wees naar een zwart kind. Een soortgelijke gekleurde kind werd uitgekozen als een witte kind werd gevraagd welk kind niet de slimste in de groep was.

De resultaten waren niet echt schokkend, maar ik was verrast dat de komst van het internet weinig tot raciale vermoedens vernietigen onder kinderen had gedaan.

Logisch, de gemakkelijke toegang tot de veelheid aan informatie online beschikbaar moeten beter worden geïnformeerd generaties, die gaan vervolgens in op de achterzijde beter geïnformeerd nakomelingen paaien. En achter de muren van het World Wide Web, we zijn allemaal zonder kleur, geslacht en geloofsovertuiging.

Geen twijfel, de anonimiteit we online hebben heeft geresulteerd in risicovolle activiteiten, zoals kinderpornografie en identiteitsfraude, maar het geeft ons ook zonder angst voor discriminatie te spreken – iets dat niet voor iedereen mogelijk kunnen zijn in de fysieke wereld, waaronder gehandicapten . Bijvoorbeeld, dankzij het internet, ik ben in staat om deze blog te posten van mijn bed deze week nadat ze tijdelijk geïmmobiliseerd met een zwaar verstuikte enkel.

Dus de grote World Wide Web heeft geholpen “gelijk” onze verschillen, verschillen en gepercipieerde ongelijkheid. Het is een level playing field gecreëerd … is dat niet wat de industrie vaak sjacheraars als een grote zakelijke voordeel voor kleine bedrijven?

Het ding is echter, mensen zijn niet echt steenkoud organisaties.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Bijvoorbeeld, terwijl ik officieel op medisch verlof, mijn collega’s waarschijnlijk verwachten dat ik online en bereikbaar blijven, aangezien alleen mijn voet verstuikt, niet mijn hersenen. Maar wat ze niet kunnen zien achter het computerscherm is dat ik heb op pijn medicatie die slaperigheid veroorzaakt, waardoor een brein dat is ook vrij slap en niet precies in tip-top vorm.

Het internet kan de grote gelijkmaker, maar de mens is een complex netwerk van emoties, gedachten en persoonlijkheidskenmerken.

We hebben niet alleen leven en ademen in de virtuele wereld, een keer in de zoveel tijd – wat minder vaak dan anderen – komen we uit in de echte wereld om fysiek te communiceren met anderen. Velen van ons vormen nog meningen van onze eigen, al dan niet misleid, en ervoor kiezen om te leven door onze eigen leer, terecht of onterecht.

Dat is wat maakt ons mensen, in weerwil van het anonieme internet, en weet je wat, ik ben goed met dat.

Tuurlijk, het kan ook betekenen dat we nooit rassendiscriminatie, geslacht biasness en armoede lijnen te overwinnen, maar ik zou graag denken dat we beter af vandaag dan waren we 60 jaar geleden, en dat is wat telt.

Misschien meer landen moeten toegang decreet internet een wettelijk recht voor alle burgers. Of misschien ouders moeten zich bewust over hoe de geesten van hun jongen worden gevoed te worden.

Uiteindelijk, wat ik zou nog steeds graag zien is evolutie.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer