ISI wint AU $ 31m Defensie contract van Lockheed Martin

Enterprise infraprovider ISI is bekroond met een AU $ 31.000.000 overheid mainframe operatie services contract van Lockheed Martin.

ISI is een van de acht belangrijkste leveranciers aan Lockheed Martin zijn; AU $ 800.000.000 acht jaar gecentraliseerde loonwerkers; contract voor de Australische ministerie van Defensie, die bevestigd eerder deze maand.

Als onderdeel van het project, zal ISI verantwoordelijk voor de operationele en management ondersteuning van mainframe Defensie omgeving.

ISI CEO Steven Hedge zei dat het contract zal Defensie haar mainframe vermogen veilig te stellen voor de komende acht jaar en daarna.

“Andere platforms simpelweg niet over de betrouwbaarheid en veiligheid van mainframes te hebben, en het is duur en storend voor nieuwe apps te schrijven of proberen om bestaande apps te verplaatsen naar andere systemen,” zei hij.

Mainframes worden gebruikt door de meerderheid van de top 200 van Australië bedrijven, die u vertelt de technologie is niet alleen relevant, maar blijft om de mogelijkheden voor de ontwikkeling van vaardigheden en werkgelegenheid op lange termijn te bieden.

De uitdaging voor de meeste van deze bedrijven is hoe om hun IT-personeelsbestand te optimaliseren, gezien de focus op de volgende generatie van mobiele applicatie ontwikkeling cloud-gebaseerde en diensten. De voor de hand liggende antwoord is om mainframe operationele ondersteuning en beheer aan gespecialiseerde dienstverleners, die het mogelijk maakt de bestaande personeel worden ingezet in gebieden die innovatie te stimuleren en actief te profiteren en te differentiëren van het bedrijf toe te wijzen.

ISI telt momenteel meer dan 30 mainframe-specialisten, en is begonnen met het werven van nog eens 23 mensen om steun voor het contract met Lockheed Martin te bieden.

Enterprise Software; TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; NBN, NBN zal Australië in een ‘leidende positie:? Bill Morrow, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent, innovatie, quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek financieringsronde

De centrale verwerking project maakt deel uit van de AU $ 1900000000 IT hervorming van de afdeling, die ziet Lockheed Martin consolideren infrastructuur en applicaties Defensie van 280 kleinere datacenters om grotere voorzieningen: 11 in eigen land, en drie internationaal.

Eerder deze week, Lockheed Martin kondigde aan dat het investeert AU $ 8.000.000 aan een vast te stellen; Azië-Pacific IT-engineering hub, in Melbourne. De faciliteit zal worden uitgerust met een scala aan regionale onderzoek en ontwikkeling en het programma voor de levering van diensten. De mogelijkheden die zal worden gebaseerd op de faciliteit zal uitbreiden bestaande lokale vaardigheden in online beveiliging, data management, applicatie-ontwikkeling en grootschalige IT-diensten.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

NBN zal Australië in een ‘leidende positie’: Bill Morrow

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde