iTunes Store opent in 12 Aziatische landen

-update Cupertino heeft eindelijk gestart met haar iTunes Store in 12 Aziatische landen, waaronder Singapore, het geven van lokale klanten toegang tot het volledige scala van inhoud beschikbaar om te downloaden, zoals digitale muziek en films, in plaats van voorheen alleen apps voor Apple-apparaten.

Behalve Singapore, de 11 andere landen zijn Hong Kong, Taiwan, Brunei, Cambodja, Laos, Macau, Maleisië, de Filippijnen, Thailand, Sri Lanka en Vietnam, volgens het bedrijf het persbericht van woensdag.

Voordat de iTunes Store beschikbaar was in Singapore, kon lokale gebruikers alleen kopen en te downloaden apps op hun Apple-apparaten, maar geen muziek of films. Om de toegang tot andere inhoud te krijgen, moesten ze cadeaubonnen te kopen om aankopen te doen in de iTunes-winkels van andere landen om dat te doen.

Cupertino zei dat er zal meer dan 20 miljoen nummers om uit te kiezen om te kopen en downloaden. Deze omvatten lokale en internationale muziek van grote en onafhankelijke labels, zoals de Aziatische en internationale artiesten. Klanten kunnen ook huren of films te kopen van grote studio’s, het toegevoegd.

Het doen van een prijsvergelijking, de iTunes Store in Singapore kosten S $ 1,28 (ongeveer US $ 1) voor het nummer ‘Call Me Maybe’ van Carly Rae Jepsen, terwijl hetzelfde liedje kost US $ 1,29 in de iTunes Store in de Verenigde Staten.

Apple’s aankondiging kwam nadat geruchten de ronde over de mogelijkheid dat het bedrijf van plan was om iTunes Stores openen in Azië. Lokale krant The Straits Times meldde dinsdag dat een aantal Apple leidinggevenden woonden dit jaar Music Matters evenement in Singapore mei, waar de discussie over onderwerpen die digitale muziek verbruik en lauching digitale diensten in Azië.

Vorige week heeft de Singapore iTunes Store veranderde ook de prijs van Amerikaanse dollars in lokale valuta, het rapport toegevoegd. The Straits Times merkte ook op dat eerder in maart een software-update via iTunes aanbevolen nieuwe landen, waaronder Singapore, Indonesië, Thailand en Maleisië, onder de optie Parental Preferences – waarmee gebruikers om content te beperken op basis van landspecifieke classificaties of beoordelin- -en dat dergelijke controles zijn meestal beschikbaar in markten waar Apple verkoopt wel muziek en films via iTunes;. Sommige Aziatische klanten tevreden, maar niet-evenement voor anderen, gebruikers in de Aziatische landen waar de iTunes Store is nu beschikbaar vertelde dat ze blij waren na een lange wachttijd; Singaporese Duane Ho tweeted: “.! scrollen door de nieuwe Singapore iTunes Store Dit voelt als een droom Kan niet wachten om mijn eerste liedje aankoop te doen!” In Hong Kong, Casey Lau van Hong Kong tweeted: “Apple lanceert iTunes store in HONG KONG Dit betekent dat u kunt kopen / huur / downloaden van muziek en films hier EINDELIJK!” Een andere gebruiker, Gigi Lui, zei ze “net gekocht nieuwe album Fiona Apple’s uit de nieuwe HK iTunes store: D”.

Voor andere consumenten echter opening iTunes Stores ‘een non-event. Wilson Sng, een freelance fotograaf, zei dat hij niet enthousiast over de lancering van de iTunes Store in Singapore, omdat hij muziek kon vinden voor gratis door middel van illegaal gekopieerde downloads evenals Web streaming sites. Op dezelfde manier, Lilith Wong, een bank telemarketeer, zei dat de “bijna onophoudelijke wachten op iTunes [Store] heeft me verdoofd en ik heb al lang gebruikt andere bronnen aan mijn entertainment fix van de kwaliteit van muziek en films en tv-programma’s krijgen.”; Aangezien 2011, Apple heeft de iTunes Store beschikbaar voor meer landen in de regio’s over de hele wereld gemaakt, waaronder 12 landen in Europa en 16 landen in Latijns-Amerika, The Straits Times gemeld. In de regio Azië-Pacific, het volledige iTunes winkel was voorheen alleen beschikbaar voor gebruikers in Japan, Nieuw-Zeeland en Australië. Er zijn echter nog geen details over wanneer belangrijke Aziatische markten zoals China, Indonesië en India zal toetreden tot de lijst.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september