Juniper Networks pikt nieuwe CIO van Nvidia

Juniper Networks kondigde een paar belangrijke nieuwe aanwervingen op woensdag.

Big data’s groot probleem: hoe te laten werken in de echte wereld; 2015: Enterprise IT hoeft niet naar een Sci-Fi dystopia zijn; De CISO, de CIO, de CEO, of u: Wie is echt verantwoordelijk voor cybersecurity?

Als eerste is de nieuwe chief information officer Bob Worrall, die de netwerk security bedrijf is afkomstig van Nvidia, waar hij voorheen als CIO geserveerd.

Bij Juniper zal Worrall worden belast met het beheer van Juniper’s intellectuele eigendom en fysieke middelen.

Worrall zal Juniper’s chief financial en operations officer Robyn Denholm melden.

Juniper Networks heeft tevens benoemd Susan Lovegren als senior vice-president van human resources, die rechtstreeks rapporteert aan de CEO van Juniper Rami Rahim.

nieuwe rol Lovegren is eigenlijk markeert een terugkeer naar Juniper, waar ze werkte eerder voor zeven jaar, waardoor er als vice-president van human resources in 2013.

Ze heeft sindsdien gediend als senior vice-president van human resources bij Plantronics. Net als bij haar rol bij Plantronics, zal Lovegren verantwoordelijk voor de ondersteuning en bevordering van de groei voor de bedrijfscultuur in tangens met de zaken van het bedrijf doelstellingen.

CIO aanwervingen en promoties lijken te zijn op de stijging deze zomer. Net vorige week, zowel Micron en Informatica aangeprezen nieuwe CIO’s van hun eigen land.

Juniper zal meer zakelijke kant nieuws volgende week met het tweede kwartaal de financiële resultaten worden gepubliceerd op donderdag 23 juli na de afsluitende bel.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen