Jury slams SAP $ 1300000000 in TomorrowNow rechtszaak

Bij het maken van een record award, ofwel de jury in de Oracle v TomorrowNow geval wilden vroeg naar huis voor Thanksgiving of Oracle’s advocaten krijgen en getuigen verblind hen te laten geloven dat Oracle heeft het recht om te sluiten op de volledige waarde van de licentie die Oracle beweert dat het zou moeten wilde worden betaald.

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf

Het cijfer $ 1,3 miljard een jury is een orde van grootte hoger dan alle vorige award.

De jury kregen de keuze van het maken van een award op basis van een reële marktwaarde licentie of gederfde winst. Als de jury op gederfde winst had gekeken, dan is het moeilijk voor te stellen hoe ze iets naderen van dit bedrag zou hebben gegund. Zelfs maar te kijken tegen de reële marktwaarde, kan men zich afvragen hoe ze erin geslaagd om een ​​dergelijk cijfer gezien het aantal klanten TomorrowNow eigenlijk beveiligd en de waarde van deze contracten te berekenen.

U kunt er zeker van zijn dat Oracle zal melk voor al haar waard, maar in de tussentijd SAP zal vrijwel zeker in beroep het vonnis. SAP heeft reeds ‘teleurstelling’, aldus de Wall Street Journal.

Hoewel SAP niet moeilijkheid bij het oplossen van dit bedrag zou hebben, het zal krimpen vermogen van het bedrijf uit te breiden door middel van een geplande overnames, ondanks dat het onlangs heeft geherfinancierd haar core 1500000000 € doorlopende kredietfaciliteit.

In de tussentijd, het vonnis door de Twitterati was simpel: ‘#ouch.’

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf