Kickstarter project HumanToolz Stand voor iPad (review)

Ik was opgewonden om te zien de HumanToolz Stand voor iPad verschijnen op Kickstarter omdat ik nog moest een stand die al mijn criteria voldaan te vinden. Een goede iPad stand moet licht, aantrekkelijk, stevig zijn, en laat het gebruik van de tablet in een verscheidenheid van posities. Na gebruik van de stand van HumanToolz Ik denk dat dit de perfecte stand voor mij.

Apple; Deze iPhones en iPads al achterhaald zal worden op 13 september, hardware; Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple stilletjes werkt iPad range, Apple, Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers, Apple, Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live

De mensen bij HumanToolz uiteengezet om een ​​stand die een integraal onderdeel van de iPad wordt ontwerpen. Het duurt minder dan 10 seconden om de stand op de iPad snap en het is klaar voor actie. Het kan gebruikt worden met de Apple Smart Cover zonder compromissen. Het is gemakkelijk afgeknapt wanneer u wilt achterlaten.

De stand overeenkomt met de geborstelde aluminium afwerking van de iPad en is nauwelijks merkbaar wanneer gesloten. Het voegt slechts een paar ounces aan de slanke iPad en heeft uitsparingen maken van alle knoppen (en de camera) van de iPad gemakkelijk bereikbaar.

De stand is opgevuld aan de binnenkant van de iPad afwerking te beschermen tegen krassen, terwijl bevestigd. De stand deel opent naar vrijwel elke kijkhoek liggend, met inbegrip van een comfortabele lage hoek goed voor het typen.

Deze stand werkt ook in portrait-modus. Open de stand in de gewenste hoek en ontvang druk. Sluiten als u klaar bent en de embedded magneten in de stand houden deze stevig gesloten en uit de weg.

Wat maakt deze stand zo aantrekkelijk is de manier waarop het geheel krijgt uit de weg wanneer u de iPad te gebruiken in de handen. Het is zo klein is het bijna alsof het er niet is als je niet nodig hebt. Het voegt zelfs een kleine greep van de iPad maakt het veiliger in de hand wanneer gesloten.

Het Kickstarter-project is bijna voorbij en de HumanToolz Stand voor iPad is nu volledig gefinancierd. Het moet beginnen te zien zijn in winkels en online in november voor $ 65. Het is zo veelzijdig en handig ik kan niet wachten tot het beschikbaar komen. Ik gebruik een prototype zonder problemen en houden van deze standaard.

Hoewel het niet bedoeld is om dit te doen, kan ik bevestigen dat de Logitech Ultrathin Keyboard Cover die ik gebruik met de iPad kan worden gebruikt, terwijl de HumanToolz Stand is bevestigd. De magnetische afdichting van de Logitech laat zich niet zoals gebruikelijk, maar de iPad met standaard gekoppeld zit stevig in de sleuf voor het typen.

De video hieronder van HumanToolz laat zien hoe gemakkelijk het is om te bevestigen en te verwijderen van de stand van de iPad.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Terwijl de wereld kijkt iPhone 7, Apple werkt stilletjes iPad range

Apple iPhone 7 evenement: Door de nummers

Hoe om te kijken naar de iPhone van Apple event vandaag live