Kim Dotcom eindelijk gezichten uitleveringshoorzitting

Het is drie-en-een-half tumultueuze jaar geleden dat Nieuw-Zeeland de politie een inval Kim Dotcom’s herenhuis in Coatesville, Auckland.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Spark NZ meldt NZ $ 370m nettowinst;? MYOB groeit ERP-aanbod met NZ $ 28,5 Greentree overname; NZ Commerce Commissie onderzoekt proprosed Vodafone Sky fusie

Kim Dotcom Beschuldigd door de FBI van schending van het auteursrecht, afpersing en het witwassen van geld, Dotcom vochten een woeste gerechtelijke en buitengerechtelijke campagne om uitlevering aan de Verenigde Staten te voorkomen.

Langs de weg, in verlegenheid gebracht dat hij de politie, Nieuw-Zeeland spionagentschap de GCSB, de minister-president, de rampzalige politieke fray ingevoerd via het internet Party, een album van de muziek en verscheen in tv-advertenties.

Vandaag, in een Auckland rechtbank, eindelijk hij geconfronteerd met de hoorzitting dat hij probeerde zo moeilijk te vermijden.

Het is moeilijk om de sterkte van de zaak tegen hem te meten, maar de stichting lading – schending van het auteursrecht – is niet strafbaar in Nieuw-Zeeland. Hij kan niet worden uitgeleverd voor. Het is de andere twee kosten gebouwd of gestapeld bovenop die moeten worden volgehouden.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper prijsbeslissing

? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; telco’s; Refrein winst stabiel op NZ $ 91m op koper pricing beslissing; Innovatie;? Domino’s partners met Flirtey voor pizza drone levering